Adviseuses Esmeralda, Femke en Johanna laten zien dat groen echt het nieuw zwart is.
Adviseuses Esmeralda, Femke en Johanna laten zien dat groen echt het nieuw zwart is.

Op naar Smit Mode voor een winterjas

Algemeen 812 keer gelezen

Nootdorp - Femke van Koningsbruggen van Smit Mode is blij dat deze week de herfst echt is ingetreden. Zij heeft dan ook in haar filiaal van Smit Mode een enorme collectie winterjassen hangen. Niet alleen voor dames, maar ook voor heren is er veel keus. Stoere Parka's, overjassen voor over een kostuum, maar ook heerlijk gewatteerde, meer sportieve jacks. Keus te over. Over de nieuwste modekleuren zegt verkoopster Johanna: "groen is het nieuwe zwart deze winter."

Femke vult aan: "Het is nu tijd om lekker op je gemak te gaan winkelen voor nieuwe kleren voor de aankomende feestdagen. We hebben ontzettend veel leuks. En alles valt te combineren. Voor de feestmaanden zie je veel rood, groen, kobaltblauw, brons- en koperkleur, en natuurlijk veel gecombineerd met zwart.

"De zomer is voorbij, de klok is terug, gelukkig hebben wij de alle leukste en warmste winterjassen"

Glans en glitterEn wat vooral opvalt, de glans en glamour die de kleding deze winter mag uitstralen. Er worden veel glitter- en glinsteringen verwerkt in de kleding, dat geeft een luxe, feestelijke uitstraling", zo vertelt Femke die een eigen stempel heeft kunnen drukken op deze zaak die onderdeel uitmaakt van het Smit Mode concern met 18 zaken in heel Nederland.

"Expresso, Betty Barclay, Nikkie, Comma, Gerry Weber, Summum, Aaiko, 10 Feet, Geisha, Opus"

In de watten"We leggen onze klanten, heerlijk in de watten, zeker in deze gezellige maanden. We proberen voor elke klant het juiste kledingstuk uit onze rekken. Het is zo leuk om samen een compleet nieuwe outfit samen te stellen", vertelt Femke die trots is dat iedereen bij Smit Mode terecht kan. Of dat nu meer trendgevoelige kleding voor de jonge meiden is of de meer klassieke kleding voor de moeders van de moeders.

"Groen, rood, kobaltblauw, zwart, glitters, tijger, parka, overjassen, sportief"

Hipper en hipper"De ietsjes oudere klant wordt steeds hipper, met een klassieke bloemenblouse op een leuke jeans met een leuk hakje eronder kun je eigenlijk elk merk kiezen in de winkel. Ongeacht de doelgroep, daar adviseren wij ook in. Onze collecties worden twee keer per week aangevuld, dus er is altijd weer iets nieuws te vinden. Je kunt hier in De Parade in Nootdorp, maar zeker bij ons, echt lekker shoppen, het parkeren is gratis, je kunt in het winkelcentrum lekker wat eten en drinken en wij helpen je met alles te combineren, net zolang tot het naar je zin is en je met iets naar huis gaat waar je je fijn in voelt en wat uitstekend bij je past. Onze maatvoering gaat tot 46/48 dus er is ontzettend veel keus."

Smit Mode - Winkelcentrum Parade
Korte Baan 35
2632 GL Nootdorp
015-3109011
www.smitmode.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant