Afbeelding

Bijzondere gedenksieraden bij Juwelier Heemskerk in Ackershof

Algemeen 1.400 keer gelezen

Juwelier Ruud Heemskerk van de gelijknamige winkel in Ackershof en uiteraard Blincq, heeft de bijzondere sieradenlijn van See You aan zijn assortiment toegevoegd. Het gaat om zogenoemde gedenksieraden. De armbanden, ringen en kettinkjes kunnen onder andere worden gevuld met as van iemand die u ontvallen is. Op deze manier draagt u diegene altijd (dicht)bij u. Ook de as van een overleden huisdier kan worden verwerkt in de sieraden.

Net als Heemskerk is See You een echt familiebedrijf. De producten worden met veel zorg en aandacht gemaakt. Heemskerk mag zichzelf partner van See You noemen. De bekende juwelier legt de technische kant van het sieraad graag uit: "See You gedenksieraden zijn uitgevoerd in gerhodineerd zilver voor een duurzame exclusieve uitstraling en gezet met zirkonia. Alle modellen, met uitzondering van de armbanden, zijn verkrijgbaar in 14 krt of 18 krt geel, wit of rose goud. Met het bijgeleverde trechtertje kan het sieraad met schroefmechaniek op eenvoudige wijze worden gevuld. Uiteraard kunnen wij dit voor u respectvol uitvoeren. Alle sieraden waarvan de as met doorzichtige hars wordt afgedicht zullen door ons worden gevuld. Veelal is dit, op verzoek, mogelijk in uw bijzijn", vertelt hij. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

De asresten worden met een speciale hars gemengd waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Het verleden heeft aangetoond dat deze afwerking uitermate geschikt is om dagelijks gedragen te worden. "Wel willen wij klanten erop attenderen dat zich altijd gebeurtenissen kunnen voordoen waardoor een sieraad beschadigd, of nog erger, verloren kan raken. Zo ook een gedenksieraad. Wij adviseren dan ook om te allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren", benadrukt Ruud.

Veel meer mogelijk
Het is ook mogelijk om een vingerafdruk te laten vereeuwigen in een sieraad. "Vingerafdrukken leveren wij in verschillende uitvoeringen. Er kan gekozen worden voor een vingerafdruk met wasbolletjes en vingerafdrukken van een inktafdruk. Dat wordt allemaal individueel bekeken. Met de grootste zorg! Interesse in onze gedenksieraden betekent immers een aangrijpende tijd in iemands leven. De sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij een klant, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een sieraad genoemd kan worden", verzekert hij.

Kom eens langs voor meer informatie en alle producten onder het genot van een kopje koffie te bekijken. U vindt Juwelier Heemskerk in winkelcentrum Ackershof in Pijnacker.

Heemskerk juweliers
Ackershof 43
2641 DZ
Pijnacker
T 015-3693024
info@heemskerkjuweliers.nl

Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with av8 preset
Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Processed with VSCO with g7 preset
Afbeelding
Processed with VSCO with s2 preset
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant