Afbeelding

Bloemenzaak G en P Flowers & Plants geopend en draait meteen als een tierelier!

Actueel 4.089 keer gelezen

Pijnacker - De nieuwe bloemenzaak G en P Flowers & Plants is officieel geopend. De kleinkinderen verrichtten de opening door een bloem af te knippen, dat werd gevolgd door een feestelijk confettisalvo!

Na 28 jaar keert het bekende bloemistenpaar Gerda en Piet van Buytene terug in het centrum van Pijnacker. Jaren geleden verkochten ze al bloemen en planten in de Emmastraat vanuit het pandje waar nu 'De Kapper' is gevestigd. Ook zijn ze natuurlijk wereldberoemd door de kerstbomenverkoop op het Truckerplein. Ze zijn helemaal terug, maar wel op een andere locatie. Midden in het hart van Pijnacker!

Waar? Aan de Kerkweg 11 (tegenover de Griek en naast boekhandel van Atten) is de nieuwe winkel onlangs geopend: G en P Flowers & Plants. Het echtpaar zit al dik 40 jaar in de bloemen en planten. "Een echte winkel hebben we nooit meer gehad. Dat gaat nu dus veranderen en wij hebben er heel veel zin in", zegt Piet.

Adverteren in de krant
De winkel is meteen na de opening een enorme hit. Dit komt onder meer door een pakkende advertentie in weekblad Telstar/Eendracht. Een duidelijk teken dat de gedrukte editie van onze krant nog steeds ontzettend goed wordt gelezen en adverteren werkt! Ook adverteren in de Telstar/Eendracht , mail naar advertentie@telstar-uitgeverij.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant