Afbeelding

PLUS Sabine Zondag weer een stap dichterbij de titel 'Beste PLUS van Nederland'

Actueel 2.062 keer gelezen

Pijnacker - PLUS Sabine Zondag is weer een stap dichterbij om de titel 'Beste PLUS van Nederland' in de wacht te slepen. Samen met 50 andere supermarkten is PLUS Sabine Zondag door naar ronde 3 van de PLUS Awards.

Tijdens de tweede ronde zijn 100 PLUS supermarkten bezocht door een vak- en consumentenjury. Zij hebben de winkels wederom  beoordeeld op de presentatie van de afdelingen, de klantvriendelijkheid van medewerkers en de aanwezigheid van artikelen, prijzen en juiste houdbaarheidsdata. Daarnaast zijn klanten die online hun boodschappen doen, gevraagd hun mening te geven.

PLUS ondernemer Sabine Zondag: "We zijn weer een stap dichterbij dé titel. En daar zijn we heel erg blij mee.  We behoren sowieso tot de beste 50 PLUS supermarkten van Nederland. Dat is al een prestatie om trots op te zijn! Het hele team zet zich elke dag in om het beste aan onze klanten te geven. Niet alleen wat betreft het productaanbod, maar ook wat betreft service en klantvriendelijkheid. En dit is gezien door de jury. Kom maar op met die volgende ronde!"

Afdelingsprijzen
Niet alleen de totale winkel is door naar de volgende ronde. In de PLUS Awards is het namelijk ook mogelijk om als afdeling een prijs te pakken. De brood, groente –en fruit, vlees, kruidenierswaren, kassa en online afdeling zijn ook door naar de volgende ronde. "Wij maken dus ook kans bekroond te worden tot beste PLUS afdeling van Nederland!", aldus Sabine Zondag.

Over de PLUS Awards
PLUS heeft de ambitie om de beste supermarkt van Nederland te worden. Om elke PLUS medewerker bij deze ambitie te betrekken, zijn de PLUS Awards in het leven geroepen. Alle PLUS supermarkten strijden mee om de 'Beste PLUS van Nederland' te worden. De supermarkten worden onaangekondigd bezocht door een vak- en consumentenjury. Zij beoordelen op het gebied van hygiëne, klantvriendelijkheid, organisatie en presentatie. De PLUS Awards bestaan uit vier rondes. Zaterdag 13 april 2019 wordt bekendgemaakt welke PLUS twee jaar lang de felbegeerde titel 'Beste PLUS van Nederland' mag dragen. Tevens worden dan de afdelingswinnaars bekendgemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant