Afbeelding

Aanmelden voor vijfde Santa Run

Actueel 1.052 keer gelezen

Rotary Club Pijnacker-Nootdorp organiseert op zondag 16 december aanstaande weer de Santa Run in Pijnacker. Net als voorgaande jaren leggen honderden deelnemers in kerstmanpak een parcours van ongeveer drie kilometer af in en rond het centrum van Pijnacker.

Met een warming-up verzorgd door De Viergang, muzikale omlijsting met medewerking van Coen Lafeber van 't Speeltoneel, helpende handen van Scouting Nootdorp, en verder erwtensoep, oliebollen en glühwein zijn alle ingrediënten aanwezig om de middag weer tot een groot feest te maken. Start en finish zijn net als andere jaren op het Raadhuisplein in Pijnacker.

De Rotary Santa Run is geen hardloopwedstrijd. Het is een vrolijke loop voor jong en oud en iedereen krijgt een medaille aan de finish. Wandelen of flink doorstappen mag ook. Lopen achter de kinderwagen of buggy is eveneens prima. En als je handig bent in je rolstoel mag je natuurlijk ook meedoen. Via Young Connection zijn er begeleiders voor deelnemers die graag meedoen, maar letterlijk of figuurlijk een duwtje nodig hebben.

De Santa Run wordt georganiseerd  om goede doelen te ondersteunen. Dit jaar ondersteunt Rotary Club Pijnacker-Nootdorp de Stichting CliniClowns en de eerste vijf basisscholen uit Pijnacker-Nootdorp die zich (met een team van minimaal 25 deelnemers) aanmelden. De hoofdsponsor van het evenement is De Laen Makelaardij en ook vele andere lokale winkeliers en bedrijven dragen bij, fantastisch! Deelnemers sponsoren ook, simpelweg door mee te lopen.

Voor maar tien euro doet u mee èn ontvangt u een kerstmanpak (voor kinderen een kleine maat), inclusief baard en startnummer en natuurlijk een medaille na afloop. De online inschrijving is inmiddels geopend, kijk op pijnacker-nootdorp.rotarysantarun.nl. Alle informatie en het inschrijvingsformulier is daar te vinden. Doet u ook (weer) mee met de Santa Run?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant