Heily van der Jagt reikt de onder goede omstandigheden gemaakte en eerlijk aangekochte Senegalese mand uit aan de eerlijke winnaar.
Heily van der Jagt reikt de onder goede omstandigheden gemaakte en eerlijk aangekochte Senegalese mand uit aan de eerlijke winnaar.

Wereldwinkel verloot bijzondere mand

Actueel 832 keer gelezen

Pijnacker - Bij de beurs Smaak van Kleur kon iedereen voor vijf euro een lot kopen en daarmee kans maken op een prachtige handgemaakte mand uit Senegal.

Heel veel mensen kochten een lot en op de maandag wasdag na de beurs trok stagiair Nick van der Zwart van het Montaigne Lyceum het winnende lot. Sjaak Oudshoorn kreeg van Heily van der Jagt het bevrijdende telefoontje dat hij de winnaar is geworden van de prachtige mand die voor speelgoed, wasgoed, administratie, oude Telstars en wie weet wat te gebruiken is. Heily vertelde nog dat de rieten mand helemaal met de hand is gemaakt en dat er minimaal een week werk in zit. De Wereldwinkel Pijnacker aan het Emmapark heeft nog meer van dit soort prachtige manden beschikbaar. En natuurlijk tal van andere producten die bij de goed bezochte beurs Smaak van Kleur grif van de hand gingen.

De beurs werd weer gehouden bij Theo van der Helm Badkamers & Sanitair dat meteen het veertigjarig bestaan vierde. Dat gebeurde donderdag bij een drukke receptie die werd gevolgd door een stevig feest. Vrijdag en zaterdag konden de feesttenten meteen nuttig worden gemaakt voor Smaak van Kleur waar heel veel lokale en regionale bedrijven aan deelnamen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant