Afbeelding

Boeddha Beauty kijkt dieper dan diep in de huid

Algemeen 1.033 keer gelezen

Altijd al willen weten hoe jouw huid er écht uit ziet? En wat zich dieper in je huid afspeelt dan je met het blote oog kunt zien? Dat kan bij Boeddha Beauty! Met het spiksplinternieuwe huidanalyseapparaat Observ 520. Een primeur in Pijnacker-Nootdorp. De Observ bekijkt de diepere huidlagen van jouw huid en legt deze vast door middel van zes foto's.

Sharona van der Voort legt uit: "De Observ stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik ben zo blij dat we er nu eindelijk mee aan de slag kunnen. De Observ maakt foto's van de huid, maar niet gewone foto's. Deze foto's worden gemaakt met verschillende lichtbronnen en -filters en maken zichtbaar wat we met het blote oog niet kunnen zien. Hierbij nemen we min of meer een kijkje ín de huid. Het maakt huidproblemen zichtbaar die nog niet aan de oppervlakte van de huid te zien zijn; op elk beeld zijn weer verschillende huidkenmerken en -problemen zichtbaar. Zo kunnen wij zien of er zonschade of vochttekort is. De fijne lijntjes en rimpels worden heel duidelijk weergegeven. Ook wordt de mate van gevoeligheid en roodheid zichtbaar in de beelden. Verder kunnen de beelden ons duidelijk vertellen wat de acnehuid nodig heeft.

De tijd vertragen
Het is echt bijzonder want op het eerste gezicht kan een huid er heel goed uitzien, maar met deze beelden zie je zoveel meer. We kunnen nog beter anticiperen op (toekomstige) huidproblemen, door onze behandelingen uiteraard, maar ook door de juiste producten in te zetten. We weten al veel van de huid maar met deze beelden kunnen we nog gerichter advies geven. Een mooie, gezonde, goed verzorgde huid doet recht aan ieders zelfbeeld. Met deze perfecte analyse kunnen wij zien welke schade je huid al heeft opgelopen en voorkomen dat dit erger wordt en aan de oppervlakte van je huid zichtbaar wordt. We kunnen de tijd niet terugzetten, wel kunnen we het enorm vertragen. Met de juiste behandelingen en ingrediënten van onze producten is er voor elke huid verbetering mogelijk.

Kosteloos en voor iedereen bereikbaar
Natuurlijk bieden we elke klant deze huidanalyse aan, kosteloos, want het helpt ons in ons werk en de analyse duurt maar 30 seconden. Daarna nemen we een kwartier de tijd om de uitslagen te bespreken en samen te bepalen wat we willen verbeteren aan de huid en hoe we de huid het beste gaan verzorgen", zo licht Sharona van der Voort toe die zes jaar geleden haar schoonheidssalon begon. Schoonheidssalon Boeddha Beauty werkt met aromatherapie van Decléor en de huidverbeteringsproducten van Décaar. Elke klant start dus nu met een uitgebreide analyse via de Observ. Ook eens proberen? Boeddha Beauty is ontzettend makkelijk te bereiken, de salon is op het bedrijventerrein Boezem gevestigd waar het altijd eenvoudig parkeren is dankzij hun eigen parkeerplekken.

Weteringweg 2, 2641 KM Pijnacker, 06 22158687, www.boeddhabeauty.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant