De Regionale Startersavond 2017. (foto: Ron Jenner)
De Regionale Startersavond 2017. (foto: Ron Jenner)

Ondernemer worden? Start op de Regionale Startersavond!

Actueel 422 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Voor een succesvolle start van een bedrijf kunnen aspirant en reeds gestarte ondernemers uit Zoetermeer, Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp binnenkort naar de Regionale Startersavond. Ondernemers en deskundigen uit de regio bieden een avond vol informatie, workshops, inspiratie en netwerken op woensdagavond

21 november van 18.30 – 22.00 uur bij Dekker in Zoetermeer. Oostlandse startende ondernemers worden door de gemeente Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp uitgenodigd voor een startersdiner voorafgaand aan de startersavond.

Ga je je eigen onderneming starten of ben je net gestart in Zoetermeer, Lansingerland of Pijnacker-Nootdorp, dan kun je een succesvolle start maken door een bezoek te brengen aan de Regionale Startersavond in Zoetermeer: je hebt hier alle partijen die relevant zijn voor startende ondernemers op één avond bij elkaar.

Workshops, informatiemarkt en tips
De startersavond begint om 18.30 uur en bestaat uit een plenair deel met do's en don'ts van reeds gestarte ondernemers, workshops (op inschrijving) en een informatiemarkt waarbij er ook gelegenheid is om te netwerken. Er is onder andere een workshop over succesvol pitchen, belastingen en acquisitie, en organisaties en ondernemersverenigingen staan klaar om informatie te verschaffen over zaken als financiën, marketing, netwerken en starten vanuit een uitkering.

Startersdiner Oostland
Voorafgaand aan de startersavond is er een startersdiner voor Oostlandse startende ondernemers. Het diner wordt aangeboden door gemeente Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp en start om 17.00 uur in restaurant Sweet Lake Italy in Dekker Zoetermeer.

Aanmelden en vragen
De Regionale Startersavond is gratis toegankelijk voor aspirant en recent gestarte ondernemers uit de regio. Inschrijven voor het diner, de avond en de workshops kan via tzho.nl/start. Vragen kunnen gesteld worden aan Irma de Graaff via startersavond@tzho.nl. Irma is de regionale ondernemerscoach in Ter Zake Het Ondernemershuis (Markt 3, Zoetermeer), zij helpt (aspirant) ondernemers met diverse ondernemersvragen.

Regionale Startersavond
De Regionale Startersavond is een initiatief van de gemeenten Zoetermeer, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Ter Zake Het Ondernemershuis. De gemeenten en het ondernemershuis werken nauw samen met ondernemersverenigingen op het gebied van starters en dienstverlening voor ondernemers in de regio. De startersavond is hier een voorbeeld van. De avond wordt voor de vierde keer georganiseerd, vorig jaar brachten ruim 300 mensen een bezoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant