Afbeelding

De Smaak van Kleur editie 2018

Actueel 813 keer gelezen

De Smaak van KLEUR zal op vrijdag 12 oktober en zaterdag 13 oktober plaatsvinden. Een gezellig lokaal event met 35 deelnemers over wonen, (ver)bouwen, proeven en verwennen!

Het jaarlijkse event, wat inmiddels voor de zesde keer gehouden word bij Th.v/d Helm Sanitair & Tegels, aan de kerkweg 41a in Pijnacker bied een verrassend programma waar bezoekers hun hart kunnen ophalen. Deze editie heeft een feestelijk tintje want Th.v/d Helm Sanitair & Tegels bestaat dit jaar 40 jaar. Om dit te vieren zijn er mooie prijzen te winnen bij 'Het rad van avontuur' met trekkingen op vrijdagavond om 20:30 uur en op zaterdag om 11:30 uur/14:15 uur en 16:30 uur.

Laat u inspireren en informeren bij de vele deelnemers. Kom langs voor een kop koffie bij Schildersbedrijf Soeterbroek of bekijk de kleurige stand bij Van Schie Interieurstoffen waar u ook kunt meespelen met een 'kleurig raadspel'. Gaat u (ver)bouwen en heeft u interieuradvies nodig? Dagmar Sommer Ontwerpbureau vertelt u alles over de mogelijkheden en zal u inspireren. Hoveniersbedrijf André v/d Eijk is gespecialiseerd in zowel de complete aanleg van nieuwe tuinen als het opknappen van reeds bestaande tuinen. Speciaal voor de bezoekers van de Smaak van Kleur maken zij op verzoek een GRATIS tuinontwerp!

Proeven en verwennen
Ook kunnen bezoekers zelf aan de slag met een Make-Up workshop bij Schoonheidsinstituut Hoogstraten, waar deelnemers zelf leren om mooie make-up aan te brengen met een stralend resultaat. Aanmelden kan via de website. Bij Slijterij en partyservice de Helm kunt u de heerlijke Argentijnse wijnen van Elevado proeven. Daarnaast hebben zij een aantal Pijnackerse likeurtjes voor u open staan. Heeft u last van spanning, stress, burnout of simpelweg behoefte aan rust en bewegen vanuit ontspanning? Naast yoga kunt u bij Mica Yoga tevens terecht voor Ayurvedische Massages, welke je gratis kunt proberen tijdens de beurs. Uiteraard is dit maar een kleine selectie van de 35 deelnemende ondernemers.

Op vrijdag 12 oktober van 19.00-21.00 uur en zaterdag 13 oktober van 10.00-17.00 uur staan alle deelnemende ondernemers klaar om u te voorzien van informatie op het gebied van Wonen-Bouwen-Proeven-Verwennen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant