Afbeelding

Mysterie in Nootdorp: twee cavia's en een konijn verdwenen

Actueel 2.192 keer gelezen

Nootdorp - Melanie van der Gaag uit Nootdorp meldt dat er mogelijk twee cavia's en een konijn zijn gestolen uit haar tuin in de omgeving van de Kortelandseweg. Tegenover Telstar Online doet ze haar bijzondere verhaal.

"Wij hebben twee cavia's in de tuin met een ren. Een mannetje en een vrouwtje. Nu liep er afgelopen donderdag een konijntje bij ons in de tuin, die wij tijdelijk hebben opgevangen bij de cavia's. Afgelopen zaterdagavond heeft mijn moeder briefjes in de brievenbussen gedaan bij de huizen achter ons, dat wij een wit konijn hadden opgevangen.

"Zondagochtend bleek het konijn weg te zijn, zonder enige melding bij ons. Er is niet aangebeld bijvoorbeeld. Later op de dag kwamen wij erachter dat een cavia van mij (uit een ander hok, ze zaten niet samen), ook weg was. Allebei de hokken hadden geen gat waaruit ze konden ontsnappen. Tevens zou mijn cavia altijd in de buurt blijven, verstopt onder een boom", zegt Melanie. "Heel toevallig dat voorgevallen is nadat mijn moeder de briefjes bij de huizen in de brievenbussen had gedaan. Wij weten ondertussen van wie het konijn was en daar heb ik gister mee gesproken, zij hebben het konijn (en de cavia) niet gepakt bij ons."

Nog vreemder
"Vandaag blijkt mijn andere cavia ook weg te zijn. Wederom geen gat of schade! Wij zijn zelf bang dat voorbijgangers ze alledrie hebben meegenomen. Heel vreemd, en zielig voor de beestjes." Melanie wil graag weten waar haar dieren nu zijn. Tips zijn welkom op telefoonnummer: 06-37377056 of mail naar melanievandergaag@hotmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant