Afbeelding

Van der Kooy start bouw 17 bedrijfsunits

Actueel 1.314 keer gelezen

Op het bedrijventerrein Boezem Oost in Pijnacker start Van der Kooy Vastgoed half september de bouw van een derde bedrijfsverzamelgebouw met 12 units en een kleiner complex met 5 units. De 17 units gingen in juni in de verkoop en waren de week erna allemaal in optie. Inmiddels zijn er veertien verkocht. De resterende units zijn nog in optie.

De bedrijven die nu al getekend hebben voor een van de twee complexen zijn heel divers. Ze variëren van een hovenier, een parketbedrijf en een bedrijf in elektrotechniek tot een yogastudio. In week 38 starten de heiwerkzaamheden voor deze complexen. Het bedrijfsverzamelgebouw met de 12 units is qua bouw en indeling vergelijkbaar met die uit fase 2. De vijf units in het kleinere complex zijn tussen de 45m2 en 50m2 en hebben een entresolvloer over de hele lengte. De kopersopties zijn uitgebreid met zonnepanelen. Diverse kopers willen daar al gebruik van maken.

Het lokale bedrijf SolSolutions uit Pijnacker installeert de panelen tijdens de bouw. De verwachte oplevering van de 17 units van fase 3 is maart/april 2019. Daarna start direct de verkoop van fase 4. De interesse in de bedrijfsunits bij Boezem Oost is nog steeds groot. Er staan al diverse geïnteresseerden op de wachtlijst voor fase 4. Dit complex komt tussen fase 2 en 3 in, waar nu de tijdelijke bouwweg loopt. De bouw start in 2019 en de oplevering is eind 2019 gepland. Kijk voor meer informatie op www.boezemoost.nl en op www.vdk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant