Patrick van Houten zorgt elke werkdag voor een gezellige en vrolijke ochtend in zijn programma 'Aan de Bak'.
Patrick van Houten zorgt elke werkdag voor een gezellige en vrolijke ochtend in zijn programma 'Aan de Bak'.

Nootdorper Fred van Leeuwen op Radio West

Actueel 880 keer gelezen

Nootdorp - De 77-jarige Fred van Leeuwen woont in Veenhage en luistert heel graag naar de programma's van Radio West. Het was daarom niet vreemd dat hij bij Ouderendag Pijnacker-Nootdorp de wens indiende om zelf eens een radioprogramma live in de studio mee te maken.

West wilde graag meewerken aan de vervulling van deze wens. Zo kreeg een blije Fred te horen, dat hij op 5 oktober a.s. van 9.00 tot 12.00 uur gast is in de studio van Radio West. Of je nu op je werk 'aan de bak' gaat of thuis achter een bak koffie zit: Patrick van Houten zorgt elke werkdag voor een gezellige en vrolijke ochtend in zijn programma 'Aan de Bak'. Op uitnodiging van Patrick mag Nootdorper van Leeuwen op 5 oktober a.s. van 9.00 tot 12.00 uur de uitzending bijwonen en van heel dichtbij zien hoe het programma wordt gemaakt.

De heer van Leeuwen verheugt zich daar al op. Want hij is een echte muziekliefhebber. Zijn kamer in Veenhage staat vol met geluidsapparatuur, waarmee hij naar muziek en radio luistert. Tijdens de uitzending zal Patrick ook aandacht geven aan Ouderendag Pijnacker-Nootdorp. Ouderendag heeft tot doel wensen te vervullen van ouderen, die niet meer zo mobiel zijn of weinig familie of relaties hebben, die dichtbij wonen. Met spontane hulp van bedrijven en enthousiaste vrijwilligers is al een aantal wensen vervuld. Maar het wensenlijstje is nog niet helemaal afgewerkt. Mail naar: pijnacker-nootdorp_ouderendag@ouderenfonds.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant