Afbeelding

Van Wichen B.V. zoekt medewerker

Algemeen 950 keer gelezen

Van de installatie van een verwarmingsketel tot jarenlang onderhoud. Van deskundig advies tot vervanging van uw complete cv-installatie. Particulieren en bedrijven uit de regio Haaglanden vertrouwen al ruim 30 jaar op onze service en vakmanschap. Bij ons is uw warmte in goede handen.

Vanzelfsprekend wilt u zo min mogelijk gas en elektriciteit gebruiken. Dat is beter voor het milieu. En voor uw portemonnee. Energiebesparing begint bij de keuze van de juiste apparatuur. Elk huis of (bedrijfs)pand vereist een eigen plan van aanpak. We komen daarom eerst bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen en toekomstplannen te bespreken. Gaat u voor duurzaam en wilt u zonne-energie? Geen probleem. Wij leveren en installeren ook zonnepanelen. Wij werken o.a. in Leidschendam, Voorburg, Den Haag, Pijnacker-Nootdorp, Delft en Zoetermeer

Van Wichen is gevestigd op Forepark naast het Prins Clausplein. Elke ochtend rijden onze busjes alle richtingen op. Wij hebben klanten in Den Haag, Voorburg, Leidschendam en Pijnacker-Nootdorp. Maar ook in Delft en Zoetermeer komt u ons zeer regelmatig tegen. En zelfs als u in Utrecht of Amsterdam bent moet u niet verbaasd opkijken als u ons voorbij ziet rijden.

Veel van onze klanten maken gebruik van een onderhoudscontract. Het jaarlijks schoonmaken van de cv-ketel of afvoerkanaal is immers bij veel verzekeringsmaatschappijen verplicht. Combineert u dit met een onderhoudscontract dan snijdt het mes aan twee kanten. U voldoet aan uw verplichtingen en uw apparatuur blijft in uitstekende conditie. Anders gezegd: zorgt jaar in jaar uit voor een aangename warmte tegen zo laag mogelijke stookkosten.

Het bedrijf zoekt een nieuwe medewerker. Het gaat om de functie van een service monteur. Mail of bel vandaag nog naar het bedrijf voor meer informatie.

Uit de krant