Logo telstar-online.nl

Tom's Scooterservice voor reparatie en onderhoud

  •   keer gelezen

Pijnacker - Al op reeds jonge leeftijd was Tom Olsthoorn gefascineerd van alles dat met dikke ronkende motoren op twee wielen te maken heeft. De 32-jarige Pijnackernaar is letterlijk opgegroeid tussen de brommers en scooters. "Ik heb het altijd geweldig gevonden", zegt hij met een grote glimlach.

Hij werkte jaren bij een autobedrijf, een scooterzaak en deed ervaring op in de heftruckbranche. Tom is met recht een vakman. Inmiddels heeft hij sinds 2015 zijn eigen werkplaats op bedrijvenpark de Boezem aan de Boezemweg 6L in Pijnacker. "Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt", zegt hij. Alles is keurig netjes en ordentelijk in de loods. Tom houdt van een overzichtelijke werkplek en dat is te zien! In de professionele werkplaats repareert hij alle merken scooters en bromfietsen. Zijn deskundigheid en snelheid van werken is op het bedrijvenpark al aardig opgemerkt.

"Ik repareer vrijwel alle scooters van de bezorgdiensten en pizzeria's hier in de buurt", vertelt hij bescheiden. Kortweg; doet Tom alles op het gebied van scooters en brommers. "Onderhoud, startproblemen en schadeherstel", vat hij samen.

Nieuwe scooters
Ook verkoopt hij voor zeer aantrekkelijke prijzen de zogenoemde bekende A-merk scooters. "Piaggio Zip, Vespa, Sym en Kymco kan ik vlot leveren." Ook biedt Tom's Scooterservice maatwerk. Trots laat hij een schitterende nieuwe scooter zien die hij aan het 'pimpen' is. "Er komt een nieuw zadel op, het chroom wordt zwart en ik heb een nieuw windscherm besteld. Jongeren sparen er vaak lang voor en ik begrijp als geen ander dat het gewoon allemaal goed moet zijn. Dat is ook echt mijn uitdaging. Het moet goed zijn", zegt Tom. De enthousiaste sleutelaar heeft ook een grote bus om scooters en bromfietsen op te halen en weer netjes voor de deur terug te brengen: een heuse haal- en brengservice dus!

Route
De snelste weg naar Tom's Scooterservice is via de Vlielandseweg, dan de Boezemweg op, aan het einde rechtsaf en dan na zo'n 50 meter aan de rechterkant bij de bedrijfsunits. Het is wel even raadzaam om eerst even te bellen of te mailen. Dat kan via 06- 5322 2338 of stuur een bericht via tomsscooterservice.nl.

Meer berichten