Afbeelding

Joris Lutz leest Fred in de Haven voor en zingt de liedjes uit het boek bij Van Atten

Algemeen 517 keer gelezen

Pijnacker - De Rotterdamse acteur, schrijver en zanger Joris Lutz leest het populaire kinderboek "Fred in de haven" voor en zingt de liedjes uit het boek bij Boekhandel Van Atten. Hij doet dit als start van de Kinderboekenweek in Winkelcentrum Ackershof, Emmapark 110 in Pijnacker op woensdag 3 oktober om 15.00 uur.

Na afloop signeert Joris het boek en geeft gratis kleurplaten weg. Het kinderboek Fred in de Haven is langzamerhand een begrip bij de kinderen en hun (groot)ouders. Op de CD, die bij het boek zit, leest Joris Lutz het spannende verhaal voor en zingt de 9 liedjes. Sebastiaan de Ruiter, de nieuwe illustrator van Fred in de Haven, maakte van iedere tekening een kunstwerk. Een prachtig boek voor kinderen vanaf 5 jaar incl. CD met het verhaal en alle liedjes. Toegang is gratis en neem je vriendjes, vriendinnetjes ouders en grootouders mee, want Fred is zo leuk voor iedereen!! De prijs van het boek inclusief CD is 14,95 euro.

Over het boek
Is Fred de weg kwijt? Hij zoekt zijn baasje in Honderloo maar hij is verdwaald. Tijdens zijn zoektocht komt hij in Rotterdam terecht. In Blijdorp en bij de Euromast. Een stad waar iedereen hard werkt. Zelfs de Rotterdamse honden hebben een hondenbaan. Fred moet dus aan de slag. Hij gaat werken als waakhond bij een containerbedrijf in de haven. Ook al heeft hij geen officiële cursus waakhond gevolgd, toch voelt hij instinctief aan wanneer hij moet ingrijpen wanneer dieven hun slag willen slaan. Hij jaagt ze van boord. Maar hoe komt hij zelf van het schip af? Zal hij ooit weer terugkomen bij zijn baasje of vertrekt hij voorgoed naar Argentinië met de mooie Perrita, het hondje van de kapitein?

Laat de boekhandel op Facebook alvast even weten dat je komt: klik hier!

Uit de krant