Afbeelding
RESERVEER EEN TAFEL

Lions Night in Hollandse sferen

Actueel 881 keer gelezen

De Lionsclub Nootdorp-Pijnacker organiseert vrijdag 2 november 2018 voor de 21e keer Lions Night. Het belooft weer een sfeervolle Goede Doelen Avond én fundraisingsbijeenkomst te worden, in Hollandse sferen deze keer. "Dit jaar wordt geld ingezameld voor een Tuktuk-limo voor de bewoners van verzorgingscentrum Weidevogelhof/Veenhage, onderdeel Pieter van Foreeststichting" vertelt Hans Hoven, president van Lionsclub Nootdorp-Pijnacker ons.

"Een Tuktuk-limo biedt deze minder mobiele en op leeftijd zijnde bewoners een snelle en moderne manier om activiteiten in Nootdorp en Pijnacker te ondernemen. Het verbindt hen letterlijk met onze dorpen". De opbrengst van de Lions Night 2018 gaat voor 90% naar de Tuktuk-limo. De resterende 10% wordt door Lionsclub Nootdorp-Pijnacker besteed aan andere, lokale projecten.

Vorig jaar waren meer dan 250 gasten aanwezig, die samen de geweldige opbrengst van € 28.740,- voor het onderzoek naar Zeldzame Ziektes bij elkaar brachten. Een prachtig resultaat. Hans: "Door de enthousiaste reacties onze gasten vorig jaar, het mooie doel dit jaar en met de geweldige gesponsorde prijzen voor de loterij tijdens het diner, hoop ik of reken ik eigenlijk om een nog hogere opbrengst voor het Goede doel. Dat moet ons toch samen lukken?"

Een couvert is goud waard
Tijdens de Lions Night worden tafels "verkocht" voor het Goede Doel.  De Lions zorgen voor een geweldige avond in Hollandse sferen met een driegangenmenu, muziek, entertainment en een loterij met prachtige prijzen.

Lions Night 2018
Vrijdag 2 november 2018, Van der Valk Nootdorp
Ontvangst: 18.30 uur
Aanvang diner: 19.30 uur
Kosten: 600 euro (tafel van 8 personen) of 75 euro voor additionele of losse couverts

Reserveren
Voor het reserveren van een tafel; mail lionsnight@lions-nootdorp-pijnacker.nl

Sponsoring
Er zijn diverse manieren om het Goede Doel extra te ondersteunen. Neem voor de mogelijkheden contact op met John Hoozemans (0614051345) of Willem Vermeulen (06-21465857)

Meer informatie: lions-nootdorp-pijnacker.nl en facebook.com/LionsClubNootdorpPijnacker

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant