[VACATURE] Little Dutch zoekt Traffic manager (m/v)
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Foto: Mascha Gutlich
Foto: Mascha Gutlich
VACATURE

Little Dutch zoekt Traffic manager (m/v)

  •   1178 keer gelezen

Ben jij een echte aanpakker, zelfstandig, nauwkeurig, stressbestendig, klantgericht en communicatief sterk? Als Traffic Manager (24-32 uur per week) ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de planning van de afdeling design. Je werkt nauw samen met alle collega's op deze afdeling. Tevens biedt je ondersteuning aan het team op administratief niveau en fungeert als schakel tussen het design team en onze licentiepartners.

De werkzaamheden bestaan uit: Maken van een jaarplanning en projectplanningen; Bewaken van de planningen en voortgang van projecten; Urenregistratie en overige projectadministratie Soepel laten verlopen van de productontwikkeling in samenwerking met de afdeling design; Aanspreekpunt voor licentie partners; Contact onderhouden (zowel telefonisch als per email) met licentie partners en leveranciers; Offertes aanvragen voor drukwerk en diverse producten; Bewaken van budgetten; Doen van final checks en kwaliteitscontrole; Drukwerk en promotiemateriaal bestellen; Inschakelen van derde partijen, zoals een drukker, fotograaf, videograaf, modellen; Overleg met de productmanagers omtrent levertijden, etc.; Doorvertalen van briefings en opstellen van debriefs; Voorbereiden en faciliteren van productie; Werkzaamheden van verschillende partijen op elkaar afstemmen.

Wij bieden
Een salaris dat is afgestemd op de werkzaamheden (conform cao). Je komt te werken in een snelgroeiende en succesvolle onderneming, waarbinnen een prettige en collegiale werksfeer heerst met korte lijnen. We bieden gezelligheid tijdens de gezamenlijk lunch die wij voor je regelen.

Wij zoeken
Voor deze functie is het van belang dat je minimaal een MBO werk- en denkniveau meebrengt. Je bent goed in plannen, organiseren en de planning bewaken. Je hebt een goede kennis van Microsoft Office. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift. Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Berkel en Rodenrijs.

Daarnaast ben je positief ingesteld, vriendelijk en communicatief sterk. Je kunt omgaan met hectiek in drukke periodes, je bent stressbestendig en je kunt snel schakelen in ad hoc situaties. Je bent in staat om snel tot de kern van een probleem te komen en bent tevens besluitvaardig in het vinden van een oplossing. Je kunt zelfstandig werken en toont initiatief, maar je moet ook in opdracht kunnen functioneren. Nauwkeurig en gestructureerd werken is van belang en daarnaast moet je goed prioriteiten kunnen stellen. Verder beschik je over een commerciële instelling.

Solliciteren
Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan voor 19 september 2018 je motivatiebrief en CV naar: Anita van der Velden via anita@littledutch.nl.

Over Little Dutch
De liefde en passie van het team achter Little Dutch zie je duidelijk terug in de ontwerpen en onze organisatie. We werken met een team van 20 hardwerkende collega's vanuit ons kantoor in Berkel en Rodenrijs en met agentes in Europa. De grote groei maakt ons een zeer dynamisch bedrijf en kent een hands-on mentaliteit. Bij ons verveel je je nooit! Deel uitmaken van Little Dutch betekent werken in een jong en snelgroeiend internationaal bedrijf.

Little Dutch is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam, zowel in Nederland als tot ver over de grenzen. Het concept: kleurrijke baby- en kinderkameraccessoires en speelgoed voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. Little Dutch heeft dan een duidelijke visie: de producten zijn niet alleen maar functioneel, maar zien er vooral heel aantrekkelijk uit en zijn altijd op originele wijze afgewerkt. Trendy en toch tijdloos, zodat men nooit uitgekeken raakt en eindeloos kan blijven combineren.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>