Afbeelding
Ingezonden

Gemeente neem je verantwoordelijkheid!

Actueel 3.540 keer gelezen

De donkere avonden komen er bijna alweer aan. Na zo'n mooie zomer en wie weet nog meer mooie dagen moet je er eigenlijk niet aan denken, maar als je aan de Vlielandseweg woont of je moet daar 's avonds op bezoek moet je daar erg opletten!

Een aantal lantaarnpalen brandt het hele jaar al niet en op het fietspad is dit dan ook levensgevaarlijk. Hierdoor hebben verschillende bewoners meermaals geklaagd bij de gemeente en zelfs de wijkmanager. De problemen worden niet opgelost! Vanaf half februari is dit officieel gemeld (MPL 1615, red.) en ook half juli wederom gemeld (MPL5106, red.) en zodoende afgelopen week weer gebeld en toen kregen we te horen dat wij als bewoners zelf de aannemer maar moesten bellen! De gemeente Pijnacker-Nootdorp trok zich terug in deze, terwijl in beide vorige meldingen de gemeente erachteraan ging (alleen hielp dit niet!).

Waarom wij nu zelf moesten bellen kregen we niet te horen, de mevrouw die we aan de telefoon hadden had waarschijnlijk de opdracht dit te melden want ze werd behoorlijk kortaf en wilde ons verder niet meer te woord staan. De gemeente Pijnacker-Nootdorp neemt dus geen verantwoording en misschien wordt het probleem vooruit geschoven, omdat over enkele jaren de Vlielandseweg opgeknapt gaat worden. Het is niet te hopen dat er grote ongelukken gebeuren maar op deze weg wordt zeker in de avond heel hard gereden en dan op de donkere stukken zit een ongeluk in een klein hoekje. Dus gemeente Pijnacker-Nootdorp neem je verantwoordelijkheid!

Johan de Hoog, Pijnacker

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant