Het hele reisgezelschap bij elkaar in Loon op Zand (foto: Van Buytene)
Het hele reisgezelschap bij elkaar in Loon op Zand (foto: Van Buytene)

Oliveo Handbal terug van wereldreis

Regio 1.032 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 18 augustus vertrokken ruim honderd handballers van Oliveo voor een reis om de wereld vanuit 't Kuypershoefke in Loon op Zand. 's Avonds was er een spannende tocht.

Zondag deden de kinderen mee aan de Olympische spelen in Griekenland. Maandag reden ze in Spanje de Vuelta. Dinsdag werd in Oceanië in een zwembad doorgebracht. Daarna chillavond met casino, film en gezelschapsspellen met verse popcorn. Op woensdag ging de groep te voet door Afrika; er moest zoveel mogelijk water bij het kamphuis gebracht worden. Donderdag stond Italië op het programma met een stadsspel in Waalwijk. Daarna ging de reis verder naar een gemaskerd bal in Venetië. Thea Benachour zorgde met haar keukenploeg ook weer goed voor de inwendige mens.

Vrijdag 24 augustus kwamen de 87 kinderen en 25 man/vrouw leiding moe maar voldaan terug op Het Nest. Oliveo bedankt L.C. van Buytene voor het transport van de fietsen en bagage, Partyverhuren.nl voor de stormbaan en de popcornmachine en de andere sponsoren voor komkommers, tomaten, paprika's, patat en het zoete broodbeleg. Ook zonder de enthousiaste leiding was de reis niet gelukt. Het was een fantastische week en iedereen kijkt al uit naar volgend jaar. Einde van het kamp betekent het startsein voor de competitie. Enkele teams zijn al volop aan het trainen www.oliveohandbal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant