Jennifer zou inmiddels 14 jaar oud moeten zijn. Ze woont mogelijk nog in Nederland.
Jennifer zou inmiddels 14 jaar oud moeten zijn. Ze woont mogelijk nog in Nederland.

Woont vermiste Jennifer Wang hier in de regio?

Regio 3.952 keer gelezen

Regio - Op donderdag 31 augustus 2006 slaat de Haagse politie alarm. Er is informatie binnengekomen dat een tweejarig meisje vermist zou zijn. Het blijkt te gaan om de Chinese Jennifer Wang. Ieder spoor van het meisje ontbreekt.

Op woensdag 25 oktober 2006 wordt haar moeder aangehouden. Ze blijkt illegaal in Den Haag te verblijven. Ze komt met een opmerkelijk verhaal over de vermissing van haar dochter. Ze vertelde destijds dat ze haar dochtertje heeft meegegeven aan een onbekende vrouw, omdat ze geen geld meer had en naarstig zocht naar inkomsten.

Jennifer moet inmiddels 14 jaar oud zijn. Haar foto als tweejarig meisje siert met slechts een korte omschrijving op politie.nl. Opvallend is dat de politie aangeeft dat "Jennifer vermoedelijk in Nederland verblijft". Woont ze nog steeds in Den Haag en heeft ze geen idee van haar verleden? Het ligt voor de hand dat ze een andere naam draagt. Is ze toentertijd opgenomen in een ander Chinees gezin en leidt ze misschien nietsvermoeden gewoon haar leven? Lees hier ook de Chinese vertaling van het bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant