Foto: District 8 (district8.net)
Foto: District 8 (district8.net)
VIDEO

Arrestatieteam valt woning binnen

Actueel 8.242 keer gelezen

Nootdorp - Afgelopen nacht is er een grote politie-inzet geweest in Nootdorp. Agenten in kogelwerende vesten waren in groten getale aanwezig rondom de Kortelandseweg in Nootdorp.

Ook vloog ruim drie kwartier een politiehelikopter boven het gebied. Agenten en hondengeleiders hebben niet veel later in een woning aan de Kortelandseweg in Nootdorp een inval gedaan. Agenten waren bewapend met wapens, honden en schilden. Volgens een politiewoordvoerder was de actie in verband met een aanhouding voor een andere politie-eenheid.

Misverstand
De bewoonster van de bewuste woning meldt aan deze krant dat er sprake is geweest van een enorm misverstand. "Er is helemaal niemand aangehouden. Het is een vergissing geweest, dat heeft de politie ons ook laten weten. Als ze gewoon hadden aangebeld was dit overigens helemaal niet nodig geweest, dan hadden we gewoon de deur geopend. De politie heeft vannacht wel uitgelegd waarom ze het zo hebben gedaan. Maar nogmaals, wij hebben er niets mee te maken en er is ook niemand aangehouden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant