(foto's: Sander de Hollander)
(foto's: Sander de Hollander) Foto: Sander de Hollander

Tess, Gabrielle, Valerie en Chloe winnen Ponybrunch

Actueel 2.677 keer gelezen

Nootdorp - Al jaar en dag start de Nootdorpse Kermis week op het Paradeplein in het winkelcentrum waar vroeger de drafbaan was.

Onder een stralende zon kwamen 26 fraai uitgedoste combinaties in de ring voor hun presentatie aan het toegestroomde publiek en de jury die bestond uit de dames Schartman en Verdonk. Bij de presentatie wilden sommige combinaties al aan de brunch beginnen, maar moesten weggehouden worden van de paardenheerlijkheden.

Nadat alle combinaties in de ring waren geweest was het jury koppel er vrij snel uit en werd Tess met pony Saartje als Hawaïmeisje uitgeroepen tot winnaar. De tweede prijs was voor Gabrielle Maan met pony Lexi verkleed als Freek Vonk en de derde prijs was voor de combinatie Valerie Moesman met haar kleine zusje Chloe en Mister Spot met als thema zomer wat bij deze temperaturen goed gekozen was. Na de prijsuitreiking was er natuurlijk de brunch voor de pony's die het zich goed lieten smaken. Helaas was dit de enige paardenactiviteit omdat wegens de verwachte hoge temperaturen de kortebaan afgelast is.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant