Afbeelding

Slachtoffer ongeval moet nog maanden revalideren, dader nog steeds spoorloos

Regio 3.007 keer gelezen

Bergschenhoek - De 52-jarige man die in de nacht van vrijdag 13 juli op zaterdag 14 juli 2018 in de omgeving van de Weidemolen/Korenmolen in buurgemeente Lansingerland werd geschept door een auto, moet nog maanden revalideren. 

"Hij krijgt morfine en schuifelt door het huis. Zijn botten moeten langzaam weer aan elkaar gaan groeien", vertelt zijn vrouw aan de lokale krant Hart van Lansingerland. Hij brak onder andere zeven ribben en zijn sleutelbeen. Hij liep een hersen- en heupkneuzing op en belandde op de intensive care. De bestuurder is nooit gevonden en dat is zeer spijtig. De veroorzaker moet de enorme klap hebben meegekregen en mogelijk zelfs schade hebben opgelopen aan zijn of haar voertuig. Het slachtoffer fietste op de Berkelseweg en het voertuig kwam vermoedelijk uit een zijstraat: de Weidemolen of de Korenmolen in Bergschenhoek. Verder is er weinig bekend, omdat het slachtoffer zich niets meer weet te herinneren.

Er is zijdelings gesuggereerd dat er weleens een link met Pijnacker zou kunnen zijn, dus vandaar ook een oproep op Telstar Online. Tips zijn welkom bij de redactie van Hart van Lansingerland op redactie@hvh-telstar.nl. Alle mailtjes worden netjes doorgezet naar de vrouw van het slachtoffer. Wie reed er vrijdag 13 op zaterdag 14 juli 2018 toch tussen één en half twee 's nachts in de omgeving van de Weidemolen/Korenmolen, dat is de grote vraag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant