Afbeelding

Happen en trappen voor Malawi!

Actueel 1.198 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Op zaterdag 4 augustus houdt Live Life Foundation een fietstocht door het mooie Oostland.

Kies uit één van onderstaande routes: 

- 15 kilometer, inclusief koffie/thee en zelfgemaakte cake voor 5 euro per persoon; of de route van 35 kilometer of 50 kilometer inclusief koffie/thee en zelfgemaakte cake en verse pannenkoeken voor 7,50 euro per persoon.

De startlocaties zijn in het parochiehuis naast de Bartholomeuskerk in Nootdorp en naast de OLV kerk in Berkel. Er kan tussen 10:00 – 12:00 uur gestart worden. Meld je aan via de website, de facebookpagina van Live Life Foundation of via info@livelifemalawi.nl, ook voor vragen kan contact met ons opgenomen worden.

Malawi is een relatief klein land in Afrika met een hoog kindersterfte en armoede cijfer. Sinds drie jaar zet stichting Live Life Foundation zich in om het ziekenhuis in Lusangazi, Mzuzu verder uit te breiden. Het bestuur wordt gevormd door vier gedreven meiden met een medische achtergrond.

De opbrengst van het sponsorgeld zal ten goede komen aan de bouw van het multidisciplinaire centrum. In dit centrum zijn zowel een (kinder)fysiotherapeut, voedingsdeskundige, verpleegkundige en psycholoog werkzaam en samen betrokken bij de zorg van één patiënt. Meer informatie www.livelifemalawi.nl of via 06-17590495.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant