Afbeelding

Bouwcenter Koolschijn Cyclotronweg geopend tijdens de bouw-vakantie

Algemeen 1.360 keer gelezen

Koolschijn staat sinds 1920 voor kwaliteit en betrouwbaarheid en is uitgegroeid tot een begrip in de bouwwereld. Bouwbedrijven en zzp'ers vinden bij Koolschijn al jaren de weg voor de dagelijkse benodigdheden in de bouw. Het bedrijf aan de Cyclotronweg (A13, afslag TU Delft) is niet alleen gericht op de professionele markt, de klusser is ook van harte welkom.

De heer Koolschijn legt uit: "Bij ons kan de consument (particulier) de materialen en gereedschappen kopen die de vakman ook gebruikt. Onze deskundige en ervaren medewerkers kunnen hierbij adviseren."

Van fundering tot schoorsteen
Koolschijn beschikt over een 12.500 vierkante meter groot afhaalcentrum aan de Cyclotronweg 3 in Delft. Er is een uitgebreide professionele bouwmarkt en een drive-in voor het meenemen van grotere artikelen zoals hout, plaat- en andere bouwmaterialen. In de circa 3500 vierkante meter grote Bouwcenter vindt u alle overige artikelen, waaronder buiten- en binnendeuren, laminaat, parket, gereedschappen, sanitair en tegels kortom alle artikelen die benodigd zijn in de bouw.  Op het buitenterrein staat een omvangrijk assortiment van onder meer stenen, dakpannen,  betonwaren en isolatiematerialen opgesteld. Tevens is er een volledig nieuwe tuinpresentatie. Dus echt alles van de fundering tot schoorsteen.

"Hoewel de nieuwbouw markt aantrekt wordt er nog steeds veel verbouwd," vertelt de heer Koolschijn. "Mensen besluiten vaker in hun vertrouwde buurt te blijven wonen en hebben ze eenmaal definitief de conclusie getrokken niet te gaan verhuizen, dan willen ze de woning helemaal naar de zin maken."

Bouwcenter weet hoe 't werkt
De heer Koolschijn: "Verbouwen is letterlijk maatwerk. En dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij merken meer dan ooit dat we een groeiende groep mensen kunnen helpen om specifieke vragen op te lossen. Er is echt behoefte aan oplossingsgericht advies. Een behoefte waarin wij eigenlijk al jaren voorzien met ons meer dan

complete assortiment. Indien nodig laten we materialen uit het centraal logistiek magazijn van Bouwcenter komen. Onze landelijke samenwerking biedt veel voordelen, zoals deskundige en brede advisering, concurrerende prijzen en snelle levering. Voordelen waar al onze cliënten van kunnen profiteren.  Groothandelsprijzen en de know how die nodig is om in de professionele markt te kunnen opereren."

Webshop voor meer gemak

"Dus gaat u bouwen of verbouwen, wij leveren de materialen ook voor de klusser en doe-het-zelver. U kunt ook via onze webshop www.bouwcenterkoolschijn.nl eenvoudig een online offerte aanvragen of materialen bestellen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant