De ambassadeur geflankeerd door prominente dorpsgenoten.
De ambassadeur geflankeerd door prominente dorpsgenoten.

Ambassadeur bezoekt aardwarmteboring

Actueel 549 keer gelezen

De nieuwe ambassadeur voor Armenië in Nederland, de heer Garegin Melkonyan, bezocht woensdag 4 juli het bedrijf van Leon en Menno Ammerlaan, Ammerlaan The Green Innovator.

De zeer belangstellende en veel vragen stellende voormalig minister van Economische Zaken van Armenië, liet zich uitgebreid informeren over de groene planten teelt en het aardwarmtesysteem, waarbij heet water op ruim 2000 meter diepte uit de bodem wordt gehaald om kassen, woningen, een school en een zwembad te verwarmen. De ambassadeur is sterk geïnteresseerd in wat het Nederlandse bedrijfsleven kan betekenen voor ontwikkeling van het platteland in Armenië. Er volgen nog meer bedrijfsbezoeken.

Pijnacker-Nootdorp kent een warme band met Armenië. Al jaren ondersteunt de stichting Pijnackernaren Helpen Armenië het werk van Maria Gores in de binnenlanden van het arme land. De stichting helpt met woorden en daden bij economische ontwikkelingen in het land. Wil je de organisatie steunen? Kijk dan op pijnackernarenhelpenarmenie.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant