Oorcollege Innovatie Hoortoestellen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Oorcollege Innovatie Hoortoestellen

  •   218 keer gelezen

Het komende Oorcollege van audicien JewelEar uit Nootdorp gaat over Innovatie Hoortoestellen. Dit thema is zeer actueel en zal u zeer verrassen. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de technieken om het gehoor te verbeteren zijn werkelijk prachtig. Het natuurlijke horen komt steeds dichterbij!  

Natuurlijk en optimaal gehoor bereiken is een uitdaging. Met nieuwe inzichten en nieuwe technieken komen we steeds dichter bij de situatie die we wensen: alles weer kunnen horen, zonder ingespannen te hoeven luisteren, zonder aan het eind van de dag zeer vermoeid te zijn.

Oorcollege Innovatie Hoortoestellen
Woensdag 11 juli 2018
19.30 – ca. 22.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur

Van der Valk Hotel Nootdorp (Direct gelegen aan de A12, uitstekend bereikbaar) 
Gildeweg 1
2632 BD Nootdorp

Spreker
Eline Ruiter, StAr en triage audicien, logopedist, eigenaar van JewelEar, zal u vertellen over de nieuwste ontwikkelingen van hoortoestellen. In april 2018 heeft zij de internationale hoortoestellenbeurs in Amerika bezocht. De bevindingen hiervan zullen met u worden gedeeld.

Vervolgens komen de mensen van Widex aan het woord. Widex is een hoogstaand kwaliteitsmerk hoortoestellen en introduceert als eerste een hoortoestel met artificiële intelligentie, Widex Evoke, echt een revolutie! Het toestel is in staat realtime te leren van de input van de gebruiker en zijn voorkeuren. Bij de Widex EVOKE is het mogelijk voor de gebruiker zelf invloed te hebben op de fijninstellingen van het hoortoestel. Dit kan de drager doen door de instellingen interactief  te vergelijken via een app op de smartphone.

De derde spreker is dr. ir. Jan de Laat, als audioloog verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Dr. De Laat is een vooraanstaand audioloog die vanuit zijn expertise, ervaring én muzikant u meeneemt in de wereld van gehoor en onderzoek. Dr. De Laat kan als geen ander hierover vertellen en inzicht geven.

Ervaar het zelf
Tussendoor zal er een pauze zijn. Tijdens deze pauze bent u in de gelegenheid de verschillende sprekers verder te bevragen en kunt u zelf deelnemen aan de verschillende demonstraties.

Al met al een zeer informatieve avond die u kosteloos kunt bezoeken. Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden, want we hebben een limiet aan het aantal plaatsen. Dat aanmelden kunt u doen per email ovv van uw naam en tel. nr. naar nootdorp@jewelear.nl of per telefoon 015-7400400. Natuurlijk kunt u dat ook persoonlijk komen doen in onze winkel in Winkelcentrum Parade, Drafbaan 30 (achter bakker Ammerlaan), Nootdorp.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>