Miranda, Nienke, Danny, Richard, Ellen en Astrid.
Miranda, Nienke, Danny, Richard, Ellen en Astrid.

Wisseling van de wacht bij Kok Wonen en Lifestyle

Algemeen 4.838 keer gelezen

Wie kent ze niet… Ellen en Richard Sprado, de eigenaren van Kok Wonen en Lifestyle in de Stationsstraat in Pijnacker. Al bijna 30 jaar helpen zij samen met hun medewerkers menig klant aan een nieuw interieur, met alle kennis en vaardigheden die ze in al die jaren hebben opgebouwd.

Wat begon als een winkel in Perzische tapijten en meubelen gerund door de moeder van Ellen, is in de handen van Ellen en later ook Richard, uitgegroeid tot een complete woninginrichting. Naast alles voor vloeren, wanden en ramen, kun je ook je hart ophalen bij de woonaccessoires. Veel klanten hebben dan ook altijd hun weg naar Kok Wonen en Lifestyle gevonden; waar service en advies hoog in het vaandel staan.

Maar na bijna 30 jaar hard werken is het nu tijd om in het veertigste levensjaar van Kok Wonen en Lifestyle, de zaak over te dragen aan de jongere garde. Danny en Nienke Borsboom mogen zich vanaf 1 juli de nieuwe eigenaren noemen van de winkel. Danny is geen onbekende bij de vaste klanten, want hij verzorgt al jaren de stoffering bij Kok Wonen en Lifestyle en heeft mede de kwaliteitsnorm van het werk gesteld. Zijn vrouw Nienke zal wel nieuw zijn in de zaak. Zij zal zich de winkel eigen gaan maken, bijgestaan door de twee vaste medewerksters Astrid en Miranda die gewoon werkzaam blijven in de winkel en alle vertrouwen hebben in de nieuwe samenwerking.

Ellen en Richard zullen niet helemaal verdwijnen uit de zaak. Richard zal nog in de buitendienst werkzaam blijven voor meetafspraken en montage van raambekleding en Ellen zal indien nodig bijspringen in de winkel. Het nieuwe team van Kok Wonen en Lifestyle staat vol vertrouwen en met veel inspiratie, kennis en energie voor u klaar. U kunt rekenen op de oude vertrouwde kwaliteit en service die u gewend bent, in een spreekwoordelijk nieuw jasje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant