Afbeelding
Foto: Sjaak

De Parade kookt

Actueel 1.163 keer gelezen

Op zaterdag 30 juni 2018 tussen 12.00 - 16.00 uur genieten alle bezoekers van lekkere hapjes en worden de fijne kneepjes van het kookvak toegelicht tijdens verschillende kookdemonstraties!

Op een centrale plek in het winkelgebied komt een mobiele keuken te staan waar een professionele kok (voorzien van een headset) heerlijke kleine gerechtjes zal bereiden met de producten die bij de horeca en foodwinkels van Parade Nootdorp zullen worden ingekocht.

De kok zal via de headset het winkelend publiek laten weten welke gerechtjes hij maakt, met welke ingrediënten van de verschillende winkels en horeca. De hapjes worden door fooddames en -heren uitgedeeld aan het winkelend publiek. Kinderen kunnen zelf aan de slag met het ontwerpen en bakken van Paradekoekjes. Van alle koekjes worden foto's gemaakt.

Al deze foto's worden op Facebook geplaatst. Het koekje met de meeste likes wordt het Paradekoekje en de bakker van dit koekje wordt beloond met een cadeaubon van € 25,- van de Intertoys. Tevens zal er een shopexperience plaatsvinden. Winkels komen met leuke aanbiedingen en acties gedurende deze dag. De aanbiedingen worden op Facebook gepromoot. Wil je zelf aan de slag? Dat kan! Onder begeleiding kun je overheerlijke koekjes bakken. Graag tot zaterdag!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant