Michel de Winter en Dennis Brand.
Michel de Winter en Dennis Brand.

Mi-Scoot verwelkomt scooterklanten van Thijs Brand

Algemeen 1.495 keer gelezen

Nadat Thijs Brand is gestopt met de verkoop en reparatie van scooters heeft Dennis Brand een dealer in de buurt gevonden die goed voor zijn scooterklanten gaat zorgen. Dennis Brand en Michel de Winter hebben de handen ineen geslagen om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Mi-Scoot heeft alle afspraken en garanties overgenomen. Dit betekent bijvoorbeeld dat als een klant voor een bij Thijs Brand gekochte scooter nog een gratis servicebeurt tegoed heeft Mi-scoot deze gratis gaat uitvoeren. Ook voor de afhandeling van garantiegevallen en aanschaf van een nieuwe scooter zijn de scooterklanten van Thijs Brand van harte welkom bij Mi-Scoot.

Mi-Scoot is inmiddels ruim 10 jaar gevestigd aan de oude middenweg 241-d in Leidschenveen. Wij zijn erkend dealer van alle grote scooter merken; Piaggio, Vespa,Sym, Peugeot en  AGM. Van Kymco is Mi-Scoot zelfs Flagship store  en hiermee de grootste dealer van Zuid Holland! Sinds 2018 is Mi-Scoot ook Dealer van het elektrische scootermerk Niu.WIj hebben verschillende demo scooters klaar staan voor een proefrit. In onze showroom vind u ruim 100 nieuwe en gebruikte scooters!  In onze moderne werkplaats voeren wij reparaties uit aan alle merken scooters. Ons team bestaat uit 8 man gecertificeerd personeel om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Met onze ophaalservice is het mogelijk scooters die kapot zijn op te halen bij u thuis of langs de weg. Bij aanschaf van een nieuwe scooter halen wij de scooter gratis op als deze het niet meer doet tijdens het eerste jaar. Ook kunt u bij ons een scooter huren voor een dagje uit of  (tegen gereduceerd tarief) tijdens reparatie van uw eigen scooter.

Michel en zijn team staan voor u klaar aan de oude Middenweg 241 d in Leidschenveen.

- advertentie -

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant