Afbeelding

OJK speelt Midzomernachtsdroom in de Trucker

Actueel 361 keer gelezen

Truckertoneelgroep Ouwe Jongens Krentebroob vond het hoog tijd om het over een andere boeg te gooien. In plaats van uit hun eigen inspiratiebron te putten, besloten zij zich te laten leiden door één van de grootste toneelschrijvers ooit: William Shakespeare.

"OJK is met 2 liter tipp-ex door het 150 pagina's tellende origineel heen gesjeesd en heeft de onnavolgbare wollige teksten gecondenseerd tot een begrijpelijk verhaal in zigeunersjargon. Mocht u het beu zijn dat Midzomernachtsdroom telkens gemoderniseerd wordt en in een eigentijdse setting wordt geplaatst, dan raden wij af om te komen. Wilt u een avond onbedaarlijk lachen en genieten van klassieke verwijzingen en onvergetelijke karakters? Dan bent u van harte welkom! In slechts 2 uur wordt een hete midzomernachtsdroom voor u werkelijkheid. Denk: New Kids meets Flodder in Tolhek maar dan op wielen", laat mede-organisator Nathalie van der Lely weten.

Alles op een rijtje
Midzomernachtsdroom is op 12, 13 en 14 juli te zien in de Trucker te Pijnacker. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.krentebroob.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant