Afbeelding
Kortingscode

Samen fietsen is leuker!

Algemeen 1.144 keer gelezen

Pijnacker - Zin om een lekker stukje te fietsen met collega's, familie of vriendinnen? Of heb je ooit al eens in heus vrouwenpeloton willen fietsen onder leiding van onze ambassadrice en Nederlands en Wereldkampioene Wielrennen Chantal Blaak? Dan is de Ladies Ride op  zondag 9 september echt wat voor jou!

De Ladies Ride is een uniek fietsevenement, ongeacht leeftijd of ambitie. Tijdens de bewegwijzerde fietsroutes van 35 of 65 Km is er voldoende gelegenheid om te pauzeren op enkele rustpunten. De veiligheid wordt bij start en finish en drukke verkeerspunten verzorgd door verkeersregelaars. Voor en na het fietsen kan volop worden genoten van vertier op ons Expo Terrein, dé ontmoetingsplek waar de mannen onze fietsende vrouwen in een gezellige ambiance ontvangen. De Ladies Ride is nauw betrokken bij Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

De Ladies Ride is een uniek fietsevenement voor uitsluitend vrouwen, ongeacht leeftijd, ambitie of soort fiets. Bewegen voor jong en oud en gezelligheid gaan hand in bij de Ladies Ride! Oma's, moeders, schoonmoeders, tantes, dochters, kleindochters, nichtjes, vriendinnen, collega's… iedereen is welkom! Plannen voor een team- of personeelsuitje? Ook dát kan! Tijdens de volledig bewegwijzerde fietsroutes van 35 of 65 Km is er voldoende gelegenheid om te pauzeren op enkele rustpunten.

Ook meiden die een sportieve uitdaging zoeken heten wij van harte welkom… en hoe! Zij mogen zich aansluiten in een peloton dat onder leiding van onze ambassadrice en Nederlands en Wereldkampioene Wielrennen Chantal Blaak een prachtige fietstocht zal maken van 100 Km door de verrassend rijke natuuromgeving rondom Rotterdam-Rijnmond. Er zijn diverse mobiele fietsenmakers aanwezig om de eerste hulp te verlenen bij pech onderweg. Op het gebied van veiligheid is er gezorgd voor verkeersregelaars bij drukke verkeerspunten en bij start en finish. Bovendien is een ambulance stand-by voor onverhoopt menselijk letsel.

Voor en na het fietsen kan volop worden genoten van vertier op ons Expo Terrein, dé ontmoetingsplek voor alle deelneemsters en overige bezoekers aan de Ladies Ride! Op het bruisende Expo Terrein vol stands en kraampjes is er de hele dag vertier voor jong en oud. Geheel nieuw is de aanwezigheid van Foodtrucks en de yogaworkshops op het strand van Nesselande. De Ladies Ride toont haar maatschappelijke betrokkenheid door de deelneemsters de mogelijkheid te bieden op vrijwillige basis een donatie te doen ten bate van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

Schrijf hier in en ontvang 5 euro korting met de code: HVH2018

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant