Afbeelding

Ga in Pijnacker goed verzorgd de zomer in

Algemeen 1.124 keer gelezen

De zomer staat weer voor de deur! Dat betekent dat die winterkleding weer in de kast kan en dat het eindelijk weer tijd is voor rokjes, mooie sandaaltjes en leuke topjes. Heerlijk een terrasje pakken met vrienden of lange wandelingen maken langs de boulevard van Scheveningen. Natuurlijk is dit heerlijke seizoen meer dan welkom, maar hoe bereid je je helemaal voor op de zomer?

Een bezoek aan de pedicure is beslist de moeite waard
Woon je in de omgeving van Pijnacker? Overweeg dan eens een bezoek aan de pedicure. Grote kans dat jij in de winter je voeten behoorlijk verwaarloosd hebt. De meeste mensen besteden maar weinig aandacht aan hun voeten terwijl deze juist het meeste werk verrichten. En dan doe je je prachtige delicate sandaaltjes aan en ziet het er niet uit met die onverzorgde voeten. Maar gelukkig kun je daar wat aan doen. Een paar bezoekjes aan de pedicure en je voet ziet er stralend en goed verzorgd uit.

Ga voor een nieuwe look in de zomer
Eindelijk zomer, ga je voor blond, kort of heel iets anders? Het aanbreken van de zomer is voor veel mensen een goede reden om eens naar een kapper in de buurt te gaan. En dan niet alleen maar voor het bijwerken van de dode haarpunten of de uitgroei een beetje bijverven. Nee, velen grijpen dit aanbreken van het nieuwe seizoen aan om eens iets heel anders te doen met hun haar. Zo kiezen sommige vrouwen voor een lekker kort kapsel, dit staat vlot en is ook niet zo warm in de zomer. Of je verdiept je in de laatste haartrends en gaat niet alleen voor een nieuwe gaderobe, maar voor een geheel nieuwe look.

Mooie nagels bij een gebruinde huid
Ook je nagels verdienen aandacht. Bij je mooi gebruinde handen horen ook goed verzorgde en leuk gelakte nagels. Bij een nagelsalon kun je niet alleen terecht voor het lakken van je nagels, maar ook voor de verzorging en het styling van de nagels. Combineer dit met een handmassage, een scrub en een goede handcrème en je handen zullen deze zomer echte blikvangers zijn. Jij bent tenminste klaar voor de zomer, laat de zon maar komen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant