Life&Garden Leidschendam gaat voorgoed dicht en houdt een spectaculaire opheffingsuitverkoop (archieffoto DJ).
Life&Garden Leidschendam gaat voorgoed dicht en houdt een spectaculaire opheffingsuitverkoop (archieffoto DJ).

Grote kortingen tijdens laatste week Life&Garden

Actueel 3.969 keer gelezen

Leidschendam - Volgende week neemt tuincentrum Life&Garden aan de Veursestraatweg 292d in Leidschendam voorgoed afscheid. Op zaterdag 30 juni is namelijk de allerlaatste openingsdag, na ruim 47 jaar. Dat betekent een spectaculaire opheffingsuitverkoop.

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft de grond van Life & Garden gekocht in verband met de ontwikkeling van het groene woongebied Vlietvoorde in de Duivenvoordecorridor. Een verhuizing naar de overkant van de Veursestraatweg, naast de Vlindertuin, was geen optie (te klein voor 2 bedrijven) en een alternatieve locatie bleek (evenals 25 jaar geleden) niet vindbaar in de directe omgeving.

Momenteel worden alle planten en voorraden reeds met grote kortingen (van soms wel 50% of nog meer) verkocht. Ook staat de inventaris staat te koop op www.tuincentrumlifeandgarden.nl

Op 1 oktober moet alles afgebroken zijn en vindt de overdracht van de locatie aan de gemeente plaats.

"Wij bedanken met trots onze zeer betrokken en vakkundige medewerkers, onze vele trouwe vaste klanten en leveranciers. We gaan iedereen missen, herdenken de fijne momenten die we samen beleefd hebben en wensen iedereen een gezonde, groene en mooie toekomst", aldus de eigenaren Lizette en Peter de Groot van Life & Garden Leidschendam. 

Zie ook www.lifeandgarden.nl, of www.facebook.com/lifeandgardenleidschendam
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant