Twan bedankt Ada's Haarmode in Pijnacker voor zijn mooie, nieuwe kapsel.
Twan bedankt Ada's Haarmode in Pijnacker voor zijn mooie, nieuwe kapsel.

Twan knipt haar af voor Stichting Haarwensen

Actueel 2.906 keer gelezen

Pijnacker - In oktober 2015 kwam Twan Verheul, toen leerling van groep 3 van de Beatrixschool in Pijnacker, thuis met het verhaal dat hij zijn haar ging laten groeien.

Een klasgenootje had haar haar gedoneerd aan Stichting Haarwensen en dat wilde hij ook. Vol goede moed begon Twan aan de langdurige taak om zijn stekeltjes haar te laten groeien naar weelderige manen. Dat mensen 'meisje' tegen hem begonnen te zeggen, vond hij niet zo erg. Hij wist waar hij het voor deed, namelijk een meisje blij maken met een mooie pruik. Na een jaar sparen verscheen er een artikel in de krant waarin stond geschreven dat de jongste jongen die zijn haar had gedoneerd aan Stichting Haarwensen, negen jaar oud was. Dat motiveerde nog meer.

Twan wilde dit record graag verbreken. We kunnen stellen dat dit inmiddels het geval is. Op zaterdag 2 juni heeft Twan, in het bijzijn van zijn trotse ouders, zijn haar laten knippen voor het goede doel. Trots omdat hij met 8 jaar de jongste jongen is maar ook een beetje onwennig nu ineens al dat haar is verdwenen. Twan bedankt Ada's Haarmode in Pijnacker voor zijn mooie, nieuwe kapsel. Hij denkt erover om zijn haar nog een keertje te laten groeien. Want zeg nu zelf, iets geven aan een ander daar wordt je toch blij van. Mocht u zelf ook graag doneren of vraagt u zich af wat er met een haardonatie gebeurt dan kunt dit bekijken op www.youtube.com: Haarwensen - van vlecht naar haarwerk.




Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant