Afbeelding

Carteam Harteveld blijft er koel onder

Algemeen 774 keer gelezen

Het Carteam Harteveld, onder leiding van Leo Harteveld heeft geen last van de zomerse temperaturen van de afgelopen weken. Integendeel zelfs, het team aan de Delftsestraatweg nodigt klanten uit om de airco te laten checken voor u op vakantie gaat. Deze gratis aircocheck is te combineren met een totale vakantiecheck om te zorgen dat u onbezorgd op vakantie kunt gaan.

"Niets zo vervelend om uren in de auto te zitten, de brandende zon op het dak en dan geen goed functionerende airco hebben, dat snappen wij. Daarom bieden wij onze klanten deze gratis aircocheck aan. Laat onze mensen maar zweten om de klanten lekker koel op de vakantie te laten gaan. Het is natuurlijk ook mogelijk deze check uitgebreider te doen, zodat echt alles weer goed nagekeken is. Dat geeft een rustig gevoel. Je wilt veilig op reis en zeker weer net zo veilig thuiskomen", legt de altijd kleurrijke Leo Harteveld uit.

APK en onderhoud alle merken
Leo en zijn team zitten als een vis in het water aan het pand aan de Delftsestraatweg waar ze niet alleen Saab en Subaru's onderhouden, maar alle merken een APK of onderhoudsbeurt kunnen geven. "En dat niet alleen, we verkopen ook heel veel auto's, de steeds wisselende collectie tweedehands wagens staat hier prachtig in het zonnetje, goed in het zicht te stralen. Iedereen rijdt hier wel eens langs. Binnenkomen mag natuurlijk altijd, de deur staat wagenwijd open en de koffie staat klaar. Ook voor mensen die lekker een wandelingetje maken, die kunnen vanaf het fietspad direct de showroom inlopen", vertelt Leo.

Voor elke levensfase een passende auto
Het Carteam Harteveld is nu druk in de weer met het monteren van trekhaken en andere zaken, een afspraak maken gaat tegenwoordig nog eenvoudiger, het kan natuurlijk via de telefoon, maar kan ook via de app. Met deze app attendeert Harteveld de klanten ook op de noodzakelijke onderhoudsbeurten, maar klanten kunnen natuurlijk altijd terecht. "Ja, ik zie steeds meer mensen uit de buurt hier komen. Laatst nam een klant, die ik al jarenlang ken, zijn dochter mee, ook voor haar was de tijd om een auto uit te zoeken, natuurlijk met de juiste accessoires. Mooi hoe dat gaat, voor elke levensfase geldt weer een andere auto. Zo kun je hier jaren vooruit met ons uitgebreide aanbod."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant