Afbeelding

Bristol sluit niet, Shoeby helaas wel

Actueel 10.908 keer gelezen

Pijnacker - Bristol moet de komende jaren in België en Nederland 20 van de 270 winkels sluiten. Toch is het verhaal volledig uit zijn verband getrokken, stelt Bristol-manager Philip Kouwenhoven.

Door berichtgeving in de landelijke media is er onrust ontstaan onder medewerkers, zo laat hij weten. Kouwenhoven benadrukt dat er slechts is gekeken naar filialen die mogelijk niet meer rendabel zijn en waar het huurcontract van afloopt. "Pijnacker draait bijvoorbeeld buitengewoon", zegt hij. "Ook Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Naaldwijk en Delft lopen prima." Volgens Kouwenhoven is er een passage geciteerd uit een compleet interview op tijd.be en ontbreekt momenteel op AD en NU.nl alle context. "Ik schrijf daarom nu een brief aan de medewerkers om te vertellen wat er werkelijk speelt. Sterker nog, we zoeken nog steeds witte vlekken op de kaart waar wij een nieuw filiaal kunnen openen."

Shoeby
Het filiaal van Shoeby in Pijnacker sluit helaas wel haar deuren. Op Facebook wordt door klanten zeer teleurgesteld gereageerd op het nieuws. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant