Afbeelding

Autopech in Pijnacker en omstreken? Vreugdenhil BV is er snel bij!

Actueel 445 keer gelezen

Het kan iedereen wel eens gebeuren: autopech onderweg. En dat is nóg vervelender als het in de zomer gebeurt, wanneer u net onderweg bent naar het strand of zelfs naar uw vakantiebestemming. Dan wilt u natuurlijk graag dat er gauw wordt ingegrepen en dat u niet uren langs de weg staat in de brandende zon. In Pijnacker is dat geen probleem, want bergingsbedrijf Vreugdenhil BV is er dan als de wiedeweerga bij. Met een handige app, professionele pechhulpvoertuigen en jaren vakkundige ervaring, zijn zij voor menig gestrande auto de absolute redders in nood. Hoe kunt u gebruikmaken van hun hulpdiensten en wat kunt u zelf doen?

Zelf voorzorgsmaatregelen treffen
Als u autopech heeft in de omgeving van Pijnacker, dan is Vreugdenhil snel op locatie om u te hulp te schieten. Daarvoor hoeft u enkel het alarmnummer 015-2511350 te bellen; een contract of lidmaatschap is niet vereist, aangezien het bedrijf tegen een vast tarief per uur werkt. Op de website van de BV wordt verder een aantal tips gegeven voor wat u in de tussentijd kunt doen, voordat de monteurs arriveren. Zo kunt u meewerken aan een snelle en veilige afhandeling van uw probleem. Denk bijvoorbeeld aan de volgende adviezen:

- Blijf telefonisch bereikbaar voor de hulpdienst.
- Gaat het om een aanrijding, probeer dan kalm te blijven en niet teveel in de confrontatie te schieten. Het is constructiever om alvast gegevens uit te wisselen en te beginnen aan het schadeformulier.
- Zorg voor de veiligheid van u en uw medepassagiers; bijvoorbeeld door 100 meter achter uw auto een gevarendriehoek te plaatsen, zoals u op websites als rameder.nl kunt bestellen.
- Onderzoek en bedenk wat er mis is gegaan, zodat u dit helder kunt omschrijven aan de monteurs. Zo weten zij sneller wat voor actie er nodig is en dat scheelt u tijd en geld.

Professionele pechhulp - ook met app
Nadat u via het alarmnummer - of als u een iPhone heeft, door middel van de EasyTow app - hebt aangegeven dat u met pech langs de weg staat, kunt u de monteurs van Vreugdenhil meestal binnen 30 minuten ter plekke verwachten met professionele diagnoseapparatuur en reparatiewerktuigen. Mochten zij u niet ter plekke kunnen helpen, dan worden bergingsvoertuigen ingezet om uw wagen naar de werkplaats te rijden voor een grondige diagnose en reparatie. Ondertussen krijgt u vervoer naar huis of een auto te leen. De monteurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en de dienst is dus geheel zonder lidmaatschap of contract beschikbaar. De pechdienst wordt vanaf €125,- aangeboden en u kunt via PIN, contant of online betalen.

Bekijk voor meer informatie de website van Vreugdenhil BV.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant