Afbeelding

Gitaarliefhebbers opgelet!

Actueel 2.580 keer gelezen

Donderdagavond 7 juni is er een unieke gitaarworkshop in de Guyter onder het motto 'Tips, Tricks & Licks'. Ben je gitaarliefhebber en/of speel je gitaar? Kom langs en doe eventueel mee! Speel een nummer mee met gitarist Hans Eerhart, die de workshop leidt. 

Hans Eerhart speelt zowel rock, metal, jazz, fusion als blues. Als voormalig leerling van Eef Albers won hij in 1982 de Eerste Nationale Gitaar Kampioenschappen in Paradiso. Hoewel hij niet bekend is bij het grote publiek heeft Eerhart gespeeld met o.a. saxofonist Hans Dulfer, drummer Pierre van der Linden en bassist Wiet Bliemert. Al jaren is hij docent in Rotterdam.

Hans Eerhart vertelt die avond over de gitaar als instrument en geeft voorbeelden hoe uiteenlopend dit bespeeld kan worden. Natuurlijk gaat hij samenspelen met gitaristen onder het publiek en bovendien met Marco, de eigenaar van het café. 'Tips, Tricks & Licks' zorgt ervoor dat iedere gitarist na afloop een beetje beter geworden is. Een van de nummers die avond is 'Still Got The Blues' van Gary Moore en ook ´Skydancer´van Jan Akkerman.. De organisatie is in handen van Cultuur Support. Entree/deelname 7 juni 21.00 uur is gratis. Voor meer info: Erik Bevaart (06-12250225). Luister maar eens goed naar deze klasse gitarist.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant