Afbeelding

Toerclub fietst voor Villa Zonnedauw

Actueel 2.894 keer gelezen

Koos Vonk van de Toerclub Pijnacker heeft vanavond een cheque van 1725 euro uitgereikt aan Peet van de Sande. Hij is een van de initiatiefnemers van Villa Zonnedauw, een woonvoorziening voor veertien jonge mensen met een verstandelijke beperking. Vijf van de veertien waren bij de uitreiking aanwezig. 

Voorzitter Marc van Buijtene van de Toerclub Pijnacker vertelde dat er al tien jaar één keer jaar een toertocht wordt verreden waarbij de deelnemers wordt gevraagd een bijdrage te geven voor een goed doel dat is aangedragen door een Toerclublid. Het is ieder jaar een ander doel. Op zondag 22 april was het dus Villa Zonnedauw dat dit jaar in aanbouw gaat. Rondom Wonen gaat het pand realiseren en de bouw is in handen van Waaijer Bouw. 

Peet van de Sande was zichtbaar verrast door de hoogte van de cheque die werd uitgereikt op de plek waar het woongebouw gaat verrijzen, aan de Zonnedauw, niet ver van Autobedrijf Nootenboom, op de lege plek waar voorheen woonwagens stonden. Peet, die zelf ook lid is van de Toerclub, zei dat het geld een goede besteding zal krijgen en wel zo dat alle bewoners er wat aan hebben. Later zal hij zijn Toerclubcollega's vertellen wat de bestemming is geworden. Hij nodigde de Toerclubmensen uit te zijner tijd het nieuwe gebouw te komen bekijken. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant