Afbeelding

Dobbe Lentefestival op zaterdag 26 mei

Algemeen 2.537 keer gelezen


Geniet jij ook zo van de lente? Die dikke knoppen aan de bomen, fris groen gras en warme zonnestralen? Op 26 mei vieren we de lente op het Dobbe Lente Festival. Een nieuw evenement in Pijnacker-Nootdorp voor het hele gezin. Stichting Pijnacker-Nootdorp Marketing ondersteunt dit festival.

In de afgelopen jaren is de gemeente Pijnacker-Nootdorp hard gegroeid. Het Dobbe Lentefestival zorgt ervoor dat inwoners uit alle wijken en kernen samenkomen; nieuwkomer of geboren en getogen in de gemeente, scholier of hier werkend, oud of jong …. Reserveer daarom zaterdag 26 mei alvast in je agenda of, nog beter, schrijf je direct in voor het Sprookjesavontuur of het Rondje Dobbe! Het wordt een spectaculair sportief en recreatief evenement, vol vermaak!

Het Dobbe Lentefestival brengt bewoners, bedrijven en bezoekers op een sportieve en ontspannen wijze met elkaar in contact. En dat onder het genot van een hapje, drankje, muziek en diverse spetterende optredens. Stichting Pijnacker-Nootdorp Marketing omarmt het evenement, ook financieel, net als vele sponsoren. En heel concreet: een deel van de opbrengst gaat als schenking naar Jeugdland Pijnacker, de Nootdorpse vakantieweek en VONK, het VUmc Onderzoek naar Kinderkanker. Check www.dobbelentefestival.nl voor het complete programma! De organisatoren zijn ook nog op zoek naar sponsoren en vrijwilligers. Aanmelden kan via info@dobbelentefestival.nl.

-advertentie-

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant