Afbeelding

Intratuin Pijnacker is helemaal klaar voor het voorjaar!

Algemeen 2.274 keer gelezen

De lente is officieel begonnen en dat betekent dat we eindelijk weer de tuin in kunnen met z'n allen! En bij een nieuw seizoen hoort ook weer een compleet vernieuwde winkel, volgens Intratuin Pijnacker. Want naast alle kleurrijke voorjaarsbloeiers die je stralend verwelkomen bij binnenkomst, is er nog veel meer nieuws te zien en te ervaren in de winkel.

Het eerste wat opvalt is het allernieuwste concept van Intratuin, namelijk een bijzondere samensmelting van de afdelingen kamerplanten & interieur. Je ziet meerdere opgemaakte kamers in verschillende sferen verdeeld over de afdeling. Dit maakt het voor iedereen nóg makkelijker om het beeld te verplaatsen naar de eigen (huis)kamer.

Sinds kort heeft Intratuin een eigen kinderkamercollectie! Deze bestaat vooral uit vrolijke kleuren en printjes, kleurrijke kussentjes, wandhangers, vloerkleedjes, zitzakken en nog veel meer leuke bohemian accessoires.

Inmiddels zijn ook de nieuwste modellen tuinmeubelen, parasols, kussens en overige accessoires gearriveerd. Of je nu voor een hippe bamboe tuinset kiest of liever gaat voor strak en modern, er is voor ieder wat wils. En als we het hebben over een mooie tuinset, dan hoort daar natuurlijk een goede barbecue bij! Ook deze zijn weer prominent aanwezig en spelen een belangrijke hoofdrol het komende seizoen. Zo is er onder andere een nieuw merk toegevoegd aan de bestaande collectie, Napoleon. Functionele kunstwerken waarmee je in een handomdraai de lekkerste grillgerechten op tafel tovert.

Kortom, het is absoluut de moeite waard om snel een kijkje te nemen en de lente te ervaren bij Intratuin Pijnacker!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant