Afbeelding

Bella Beautysalon haalt cosmetisch arts naar Pijnacker

Algemeen 3.729 keer gelezen

Izabella Hettinga, eigenaresse van Bella Beautysalon is trots dat zij een samenwerking heeft gesloten met deze dermatoloog en arts die elke laatste zaterdag van de maand op afspraak in haar salon consulten en behandelingen geeft. Samen met het cosmeticamerk DÉCAAR boeken zij fantastische resultaten. De samenwerking biedt haar cliënten veel extra behandelmogelijkheden.

Elke laatste zaterdag van de maand kan er een afspraak gemaakt worden met dermatoloog De Merlier, een arts waar Izabella mee samenwerkt, hij heeft een eigen kliniek, maar is ook als dermatoloog verbonden aan een ziekenhuis in België. Hij verzorgt bij Bella Beautysalon de behandelingen op basis van Botox, Fillers of de Plexer-behandeling, dat laatste is een methode waarbij de huid als het ware een maatje krimpt en hiermee in het bijzonder problemen als overhangende oogleden worden behandeld. Ook biedt de arts behandelingen gebruikmakend van gouddraadjes aan waarmee de huid gelift wordt: "Veiligheid staat bij mij voorop, daarom heb ik ook echt de samenwerking met een arts gezocht. De behandelingen gaan uiteraard op afspraak en er gaat een uitgebreide intake aan vooraf. Natuurlijk ben ik in het bezit van een GGD-keuringscertificaat om de hygiëne te waarborgen."

Veelzijdig en vakkundig
Schoonheidsspecialiste Izabella Hettinga is meer dan schoonheidspecialiste alleen. De wand bij haar praktijkruimte aan de Prinsenhof 58 in Pijnacker hangt boordevol erkende diploma's. Natuurlijk is ze aangesloten bij ANBOS. Daarnaast is ze bestuurslid van CIDESCO Nederland (de Internationale Branche Organisatie voor Schoonheidsspecialiste en Cosmetologen). Tevens is ze medeontwikkelaar van cosmeticamerk, DÉCAAR, dat in inmiddels 18 landen gedistribueerd wordt en alleen in Nederland al in meer dan 250 schoonheidssalons wordt gebruikt. Izabella is al sinds 1998 werkzaam als huidspecialiste en docent van behandeltechnieken en richt zich op huidverbetering voor zowel de blanke als de donkere huid.

"Huidverbetering is echt het allerbelangrijkste waar ik mij elke dag mee bezighoud. Of het nu gaat om pigmentvlekken, acné, rimpels, littekens en optimale huidverzorging. Bij iedereen is een significante verbetering van de huid te bewerkstelligen, of van het uiterlijk door bijvoorbeeld permanente make-up.

Technieken
Ik ben in de voetsporen van mijn moeder getreden. Sinds 2010 werk ik vanuit Pijnacker. Naast mijn werkzaamheden in de salon heb ik ook nog drie jaar permanente make-up en laserontharing gedoceerd, mooie aanvullingen in mijn praktijk. Ook komt er eens per maand een specialist op het gebied van cryobehandelingen. Dat is het bevriezen van vetcellen waardoor ze afbreken en op natuurlijk wijze door je lichaam afgevoerd worden. Een ideale oplossing voor die gedeeltes waar je moeilijk van afkomt, ook al sport je veel. Die hardnekkige plekjes, bij vrouwen op de buik en de vetophoping bij mannen rondom de borst."

Mannen in de stoel
Izabella geeft aan dat inderdaad de heren ook de weg naar haar schoonheidssalon goed weten te vinden: "Vaak komen ze voor huidverbetering, met klachten als acne, laten ze wratjes verwijderen en zijn er andere oneffenheden. Als ze dan zien dat de klachten afnemen blijven ze komen. Behandelingen tegen acne en overmatige beharing in het gelaat worden ook meestal vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Het is zeker de moeite waard om eens goed in de polis te kijken."

Ook jeugdacne wordt verholpen
Ook jongeren raadt Izabella aan een bezoekje te wagen aan haar salon. "De jonge huid is nog delicater. Daar moet je voorzichtig mee omgaan en we kunnen zeker goede resultaten bieden. Zoals met elke cliënt spreek ik eerst alles goed door in het gratis, maar zeer uitgebreide intakegesprek. Want elk probleem heeft een oorzaak. Van belang ook bij een diagnose is goed te kijken naar het gelaat, waar bevinden zich de specifieke problemen, wat zijn de eet- en drinkgewoontes. Ik kan het niet genoeg benadrukken, drink veel water. Bij de meeste klachten is al een verbetering te zien als er meer water gedronken wordt.

Bij ouderdomsklachten, zoals pigmentvlekjes zijn de hormonen vaak de boosdoener, maar ook daar is veel huidverbetering te creëren. Soms zelfs al na één behandeling, al heeft een combinatie van behandelingen en een herhaling van de behandeling natuurlijk altijd de voorkeur."

Je kunt niet achter je eigen oor kijken
De klanten van Izabella komen uit het hele land. Parkeren is gratis en voor de deur. "Het verhaal dat mij het meeste is bijgebleven, is het verhaal van een klant die nog steeds helemaal vanuit het zuiden hierheen komt. Ik keek achter haar oor tijdens de behandeling en ontdekte een melanoom en stuurde haar direct door naar de specialist. Die vertelde dat zij haar leven te danken had aan de vroege diagnose. Dat vind ik mooi aan mijn vak, ik kan preventief signaleren, erger voorkomen en dat voelt heel prettig, ook voor mijn klanten."

Korting op vertoon van dit artikel
- Kosteloos intakegesprek
- Décaar Peeling van 74,50 voor 65 euro (zeer effectief bij acne, pigmentvlekken, grove poriën en rimpels)
- 10 procent korting op permanente make-up

Bella Beautysalon
Prinsenhof 58
2641 RS Pijnacker
Tel. 06-53188049

info@BellaBeautysalon.nl
www.BellaBeautysalon.nl

-advertentie-

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant