Afbeelding

Maak kennis met tennisvereniging De Delftse Hout

Algemeen 1.041 keer gelezen

Tennisvereniging De Delftse Hout is de grootste tennisvereniging van Delft en één van de grotere in de regio. En dat is niet zonder reden. De Delftse Hout is een aantrekkelijke vereniging met veel activiteiten voor recreanten en wedstrijdspelers en heeft een actieve jeugdcommissie.

De vereniging maakt gebruik van een sfeervol tennispark met 12 gravelbanen en een voor de regio unieke tennishal. Deze hal kan in de zomer door leden voor vrijspelen worden gebruikt! In de winter kunnen leden binnenbanen met korting huren. Ook garandeert de tennishal dat jeugdtrainingen altijd doorgaan! De contributie is concurrerend, er zijn geen verplichte bardiensten.

Nieuwsgierig geworden?
Tennisvereniging De Delftse Hout organiseert op zondag 2 april de jaarlijkse open dag. Op deze dag kunt u kennismaken met de vereniging en het park en als u wilt kunt u zelfs een balletje slaan om (weer) te ervaren hoe leuk het is om te tennissen. Uiteraard zijn er mensen aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. En er wordt op 2 april een aantal gratis activiteiten georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Van 12.00-13.00 kan er meegedaan worden met een bootcamp (leeftijd 15+) en vanaf 13.00 kunnen alle geïnteresseerden meedoen aan gratis clinics verzorgd door tennisschool TennisTops. Elk uur is er een clinic voor kinderen en om 14.00 en 16.00 kunnen ook volwassenen meedoen. Als je besluit op 2 april lid te worden krijg je van ons een gratis clubshirt of -hoodie cadeau!

Waar?
Tennisvereniging De Delftse Hout, Laantje van Levenslust 2 in Delft

Wanneer?
Maandag 2 april (Tweede Paasdag) van 12.00 tot 17.00

Meer info?
www.dedelftsehout.nl


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant