Afbeelding

Warm onthaal bij Ackersloods

Actueel 3.768 keer gelezen

Pijnacker - Ondanks de koudste 17 maart ooit was de verkoopdag van Ackersloods een succes. Iedereen werd warm ontvangen en bezoekers waren allemaal enthousiast over de opzet en aanbod. De meeste verkopers kunnen terug kijken op een geslaagde dag met het verkopen van hun producen of het maken van reclame.

Alle planken en tafels waren verhuurd, er was zelfs een wachtlijst. Het aanbod was vrij uiteenlopend speelgoed, boeken woon accessoires, dames en kinderkleding, zelfgemaakte sieraden, antiek en curiosa, verschillende bloemen en planten, cosmetica en tweede hands goederen.

Door de enorme belangstelling is er een nieuwe verkoop dag georganiseerd op zaterdag 24 maart. Inmiddels zijn er weer vele planken verhuurd, met een nieuw aanbod. De aanwezige bewoners van Villa Casper hebben genoten en kijken uit naar de tweede verkoopdag en zullen weer aanwezig zijn bij inname van de te verkopen spullen op vrijdag 23 maart, en ook op zaterdag 24 maart bij de verkoopdag. Aanmelden kan via www.ackersloods.nl of je kan bellen om te aanmelden of informatie te vragen naar 06-51315666. De winkel is zaterdag 24 maart open van 9.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant