Afbeelding

ChristenUnie-SGP bezoekt zorgboerderij

Algemeen 1.536 keer gelezen

Het afgelopen weekend was er NL Doet. Op verschillende plekken in Pijnacker-Nootdorp werden er klussen gedaan. Het koningspaar bezocht op zaterdag de activiteit in het Hofland.

Fantastisch dat zij onze gemeente hadden uitgekozen. Leden van de ChristenUnie-SGP Pijnacker-Nootdorp gingen afgelopen vrijdag aan de slag bij zorgboerderij Buitengewoon van Arjo en Marinel Buijs op de grens van Delfgauw/Oude Leede. Zij hielpen mee om de buitenboel lenteklaar te maken.

Waardig ouder
Zorgboerderij Buitengewoon biedt mensen met geheugen problemen een thuis in een veilige en vertrouwde omgeving. Een persoonsgerichte zorg. Bewoners volgen de seizoen en ervaren en beleven de natuur, zoals in de nieuwsbrief staat vermeld.
De ChristenUnie/SGP Pijnacker-Nootdorp vindt deze kleinschalige zorg waardevol voor Pijnacker-Nootdorp en heeft respect en bewondering voor het team van medewerkers en vrijwilligers van zorgboerderij Buitengewoon waar mensen waardig ouder kunnen worden. Mooi om met deze NL Doet activiteit een kijkje te nemen bij deze prachtige zorgorganisatie.

Ruimhartig
De ChristenUnie/SGP Pijnacker-Nootdorp pleit voor een ruimhartig zorgbeleid. Voorwaarden scheppen zodat de burger zijn eigen verantwoordelijkheid kan nemen en solidair is met mensen met een langdurige zorgbehoefte. Meer informatie over het verkiezingsprogramma van ChristenUnie/SGP is te vinden op www.pijnacker-nootdorp.christenunie-sgp.nl.

-advertentie-

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant