Foto: Marjolein Schaap
Foto: Marjolein Schaap

Verkiezings(hooi)koorts stijgt!

Algemeen 928 keer gelezen

Vandaag in de papieren versie van Telstar weer volop aandacht voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Een bijlage boordevol speerpunten en advertenties van de tien deelnemende partijen. Allerlei stunts worden uitgehaald om de kiezer te verleiden om te gaan stemmen.

Er blijken blauwe bordjes geplaatst te zijn om te wijzen waar het leuk is en goed gaat in de gemeente en een partij is aan het stoepkrijten geslagen. De posters hangen en staan als blikvangers langs de wegen. Geen enkel plekje wordt ongemoeid gelaten om te wijzen op de aankomende verkiezingen van 21 maart. Het kan bijna niemand meer ontgaan.

 De natuur is ondertussen stilletjes aan het ontwaken uit de winterslaap en maakt zich op voor de lente. Ongevoelig voor de verleidingstactieken van de politiek, of toch niet? Rondwentelend in stuifmeel in de kelk van een vroeg opgekomen krokusje menen we toch weer een kleine campagneactie ontdekt te hebben, zitten we in een tunnelvisie en wordt de wereld echt steeds paarser?

Meer weten over de kleur paars, de mensen achter de kleur paars en hun plannen voor de komende vier jaar, ga naar www.eerlijkalternatief.nl.

-advertentie-

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant