Afbeelding

Tweede FLOW-beurs op zaterdag 14 april

Algemeen 2.382 keer gelezen

Na het succes van de FLOW-beurs in oktober 2016, wordt er opnieuw een beurs gehouden op het gebied van Fit, Leven, Ondersteuning en Welzijn. Ditmaal op zaterdag 14 april in De Schakelaar.

De vraag naar vitaliteit, gezondheid, welzijn en zorg blijft groeien en door constante nieuwe ontwikkelingen is er veel behoefte aan informatie over welzijn, zorg, voeding, wellness, ontspanning, spiritualiteit, natuurgeneeskunde, sport, gezond bewegen, blessures en pijnbestrijding.

De FitLevenOndersteunings-Welzijnsbeurs kan in deze behoefte voorzien en wordt opnieuw georganiseerd binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De organisatie is wederom in handen van Home Instead, SWOP, Pieter van Foreest en Telstar Uitgeverij en vindt plaats op zaterdag 14 april aanstaande van 11.00 tot 15.00 uur in De Schakelaar in Pijnacker.

Voor standhouders is deze beurs een uitgelezen mogelijkheid om hun kennis en kunde te delen met zowel jongeren als ouderen. Gezond leven en zelf de regie houden; dat is de kern van het verhaal.

Belangstelling om deel te nemen?
De Flow beurs heeft weer een diversiteit aan deelnemers zoals; Bibliotheek Oostland, Accupunctuur Nootdorp, Gormley chiropractie, Mica Yoga, Huidzorg balans en Sportcentrum de Viergang. Aanmelden kan nog tot 14 maart, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Er is weer veel informatie te verkrijgen op de beurs en dit keer kan de, gratis, goodiebag door de bezoekers zelf worden gevuld! Telefoon 015-3615471 / e-mail: inge@telstar-uitgeverij.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant