Afbeelding

Nieuwe bedrijfsunit op Boezem Oost

Actueel 2.805 keer gelezen

Van der Kooy Vastgoed ontwikkelt  een viertal bedrijfsverzamelgebouwen op het nieuwe bedrijventerrein Boezem Oost in Pijnacker. Woensdag 28 februari tekenden Wim van der Kooij sr. en jr. de koopovereenkomst voor de 3e en 4e fase. Wethouder Bob van der Deijl wenste de beide heren veel succes.

In 2016 ging Van der Kooy van start met de verkoop van de eerste twaalf units in een mooi representatief gebouw. Hoogwaardige bedrijfsunits, variërend van 60m2 tot ruim 130m2. In de aantrekkende lokale economie blijkt veel belangstelling te zijn voor de units op Boezem Oost. Ook de 2e fase is ondertussen verkocht en wordt binnenkort opgeleverd. Tegen de zomer start de verkoop van alweer de 3e fase, een bedrijfsverzamelgebouw met 17 units. Naar verwachting zal de oplevering nog dit jaar plaatsvinden.

"Alles weer lekker fris en nieuw"
Op het bedrijventerrein Boezem Oost in Pijnacker is de bouw gestart van een tweede bedrijfsverzamelgebouw met 12 units. Inmiddels zijn alle units verkocht. De oplevering is gepland in april 2018. De laatste unit van fase 1 ging onlangs in de verkoop. In de zomer van 2018 starten de voorbereidingen voor een derde bedrijfsverzamelgebouw.

Support IT
Van der Kooy Vastgoed leverde in de zomer van 2017 het eerste bedrijfsverzamelgebouw op. Op een na waren alle units al direct verkocht. Onlangs kocht Support IT de laatste kopgevelunit in fase 1. "Voor ons is dit een mooi moment om de stap te zetten en zelf iets te kopen", zegt Robbin Kuiper. "In 2017 bestond ons bedrijf 10 jaar. We hebben de ambitie om door te groeien. We zijn op zoek naar een IT Specialist die ons team komt versterken. Omdat het pand casco is opgeleverd, kunnen we het logisch indelen. Beneden komt een representatieve ontvangstruimte voor onze klanten, met een wachtlounge, een balie en een testbank waar we computers kunnen installeren en testen. Op deze etage zijn ook de kantine en het magazijn. De servicedesk en de werkplekken komen op de bovenste etage. Een groot voordeel van het nieuwe pand, is dat het heel licht is door de vele ramen."

Ferry Theil
Een van de kopers van een bedrijfsunit in fase 2 is Ferry Theil. Voor zijn tandprothetische praktijk kocht hij een grotere kopgevelunit. "Met mijn bedrijf zit ik al 15 jaar in Pijnacker. Sinds vijf maanden heb ik een medewerker, die net als ik gediplomeerd tandprotheticus is. Het huidige pand heeft een oppervlakte van 80m2 en wordt te klein. Straks gaan we naar een bedrijfsoppervlakte van 120m2. Daarboven komt nog een etage, die ik ga verhuren. De trap en de entree worden aangepast, zodat we straks twee aparte opgangen hebben. Alles wat wij wilden was bespreekbaar met Van der Kooy. Het nieuwe pand heeft voor ons en voor de klanten verschillende voordelen. We krijgen hier vier parkeerplekken, zodat onze klanten voor de deur kunnen parkeren. De praktijk is op de begane grond en rolstoelvriendelijk. Bovendien is alles weer lekker fris en nieuw en voldoet de bedrijfsruimte straks aan de nieuwe standaard."

Vanwege de grote belangstelling voor fase 1 en 2, starten in de zomer de voorbereidingen voor een derde bedrijfsverzamelgebouw. Dit zal qua bouw en indeling vergelijkbaar zijn met de andere twee panden. Kijk voor meer informatie op www.boezemoost.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant