Afbeelding

Zaterdag: The Nature of Cities in CulturA

Algemeen 405 keer gelezen

De Partij voor de Dieren in Pijnacker-Nootdorp vertoont op zaterdag 24 februari de documentaire een filmvertoning van 'The Nature of Cities'. Daarin staat het belang van de groene stad centraal.

Voorafgaand licht Tweede Kamerlid Esther Ouwehand toe hoe belangrijk en onmisbaar natuur is voor de gezondheid van mensen, de biodiversiteit en de klimaatverandering. Carla van Viegen, lijsttrekker van de Partij voor de Dieren in Pijnacker-Nootdorp, bespreekt na afloop wat haar partij de komende vier jaar wil doen om Pijnacker-Nootdorp verder te vergroenen. We nodigen u van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen.

'The Nature of Cities' zoomt in op de vraag hoe de hectiek van de stad te combineren is met een groene leefomgeving. De documentaire laat onder meer de mogelijkheden zien om de stad hittebestendig te maken en regenwater op te vangen. Na het zien van 'The Nature of Cities' kan men niet meer om de waarde van natuur voor mensen in de stad heen.

Datum: zaterdag 24 februari 2018 Tijd: 13.15 uur: inloop met koffie/thee, 13.45 uur: inleiding Tweede Kamerlid Esther Ouwehand en daarna de filmvertoning, die tot ongeveer 15.15 uur duurt Locatie: CulturA, Dorpsstraat 7, Nootdorp Entree: gratis

Reserveren: van tevoren een plek reserveren is noodzakelijk, dit kan via https://www.partijvoordedieren.nl/extra/campagnekickoffpijnackernootdorp/. U ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging per e-mail.

- advertentie -

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant